Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: especulació i okupació
El fiscal recorre la sentència absolutòria del Princesa
07 nov 2003
El fiscal acusa als okupes del Princesa (València) d´atemptar contra la pau pública i recorre l´anterior sentència judicial. Sosté que causaren un "gravíssim" desordre i obligaren a tancar tot un barri.
El fiscal ha recorregut a l´Audiència l´absolució dels 50 okupes del teatre Princesa, en València, i sol-licita la seua condemna per atemptar contra la pau pública.

L´acusador sosté que causaren "gravíssims" desordres públics, obligaren a tancar tot un barri i solsament eixiren del local quan morí el jove caigut desde les grades del teatre.

La sentència judicial (ara recorreguda) absol els okupes del teatre Princesa per considerar que la seua estància en el local dura poques hores, però el recurs sosté que si la okupació dura poques hores va ser pel desgraciat accident de la mort del jove.

A més, el fiscal nega que el teatre estiguera abandonat i en ruïnes, com diu el magistrat, i culpa l´Ajuntament de València d´impedir a les propietàries de l´inmoble la seua reforma per estar pendent un pla urbanístic que inclou l´edifici.

Per açò, l´acusador reclama la condemna dels okupes per usurpació i també pels suposats danys causats amb el llençament d´objectes a diversos cotxes aparcats en el carrer.

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more