Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme
Manifest de l'assemblea antifeixista de Sabadell
06 nov 2003
MANIFEST ANTIFEIXISTA 20-N

Per què cada 20 de novembre sortim al carrer?

Doncs per demostrar als neonazis que els antifeixistes som molts. Per demostrar-los que no els deixarem avançar. Per denunciar que les institucions no estan fent res per combatre un conflicte polític que patim a Sabadell, al Vallès Occidental i a molts altres indrets. Per denunciar la violència física i política que exerceixen els grups feixistes.

Els darrers mesos ha sortit a la llum pública l’amenaça constant que patim diversos col·lectius i persones per part de grups feixistes organitzats que fan de la violència la seva manera de viure. Una violència adreçada contra tot aquell que és o pensa diferent i a tot aquell que se’ls creua quan surten de cacera. Una violència que ha atemorit les víctimes fins al punt de tenir por de denunciar les agressions.

Davant d’això les institucions no es pronuncien. Parlen de casos aïllats i de guerra entre bandes quan saben perfectament que és un problema constant i que hi ha grups organitzats darrera d’aquesta violència feixista.

Barberà, Vilafranca, Sentmenat, Riera de Gaià, Castellar, Sabadell entre moltes altres localitats han estat víctimes del més ranci feixisme. I quina ha estat la resposta institucional? Més policia! El resultat? Càrregues indiscriminades contra els antifeixistes, detencions i el sentiment d’impotència que provoca que les institucions i la policia emparin i protegeixin aquests grups organitzats.

A Sabadell, hi ha hagut més de 200 agressions durant aquest darrer any. Davant d’això demanem a l’ajuntament que posi educadors socials als barris i als instituts. Demanem que l’aplicació de les lleis sigui igual per tothom i no siguin més dures per als antifeixistes que per als feixistes. Exigim que es doni a les víctimes del feixisme el màxim de facilitats per denunciar les agressions. Exigim també que l’ajuntament condemni totes i cada una de les agressions feixistes a la nostra ciutat i que es declari antifeixista actuant com a tal.

AVUI I SEMPRE PLANTEM CARA AL FEIXISME

Comentaris

Re: Manifest de l'assemblea antifeixista de Sabadell
07 nov 2003
¿Como podeis ser tan hipócritas?, cuando un chaval de 15 años fue apuñalado durante las fiestas del Correllengua en Sabadell por pensar diferente a vosotros, casi pierde la vida.
De este echo, vuestro foro no se a echo eco.
La única represion la sufrimos los fascistas.
Re: Manifest de l'assemblea antifeixista de Sabadell
07 nov 2003
Onesimo (Redondo???), tranquil que com la cosa continui així no quedarà només en apunyalaments de capullos boneheads, la provocació tindrà una resposta cada cop més ferma i estesa no només als boneheads com està succeint ara, on al carrer de molts pobles se'ls manté a ratlla a base de no deixar-los creixer, sino en els que mouen els fils.

Apunyalat? Aneu provocant que acabareu sota terra.
Fora feixistes.
Re: Manifest de l'assemblea antifeixista de Sabadell
07 nov 2003
NO ME CONSIDERO FASCISTA NI ANTIFASCISTA PERO LA VERDAD ES QUE VIENDO LAS PINTAS DE LOS LLAMADOS "ANTIFASCISTAS"MEZCLA ENTRE DROGADITOS I OKUPAS NO ME EXTRAÑA QUE LOS CHICOS DEL PELO CORTO AGAN LIMPIEZA
Re: Manifest de l'assemblea antifeixista de Sabadell
07 nov 2003
agan van amb h ignorant
Re: Manifest de l'assemblea antifeixista de Sabadell
07 nov 2003
Mi aspecto no es el de un okupa. Es el de un trabajador, joven y antifascista; y me rio de las chorradas de capullos como esos Onesimo y el "agan" ... si ese apuñalamiento es real me parece mal, pero es lo que por degracia puede pasar si se agrede violentamente a todas las personas que asisten a un concierto. Si no quereis violencia no la busqueis, asi de simple.
Re: Manifest de l'assemblea antifeixista de Sabadell
11 nov 2003
totalment d´acord amb el Sant andreuenc.
No us ho busqueu i no ho tindreu.
No sempre hi haurà la guardia civil per defensar-vos.
no se que cony esperaveu anant a provocar...
Sindicato Sindicat