Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: ecologia
NO A LA GRANJA DE MACACOS PER A L'EXPERIMENTACIO
06 nov 2003
MANIFEST CONTRA LA GRANJA DE MACACOS PER A L'EXPERIMENTACIÓ, INSTAL.LADA AL MUNICIPI DE CAMARLES-TARRAGONA, A NOM DE LA MULTINACIONAL DE COSMÉTICS; CENTRE DE RECHERCHES PRIMATALOGIQUES LT.
L'empresa francesa CENTRE de RECHERCHES PRIMATOLOGIQUES LT. Es una multinacional que va entra a les nostres terres fa uns 3 anys sota un pacte cacic entre l'esmentada empresa i l'ajuntament de Camarles i com no amb la COL:LABORACIÖ del Departament de Medi Ambient, despres de que cap Estat de l'unio europea li facil.lites l'accés arran de les problematiques que aquesta comportaria.

Actualment ja tenim 300 macacos empresonats a Camarles on l'empresa te la habilitat de portalos sense cap notificació present en cap departament de l agra burocracia.

No han faltat contenciosos de cara a l'ajuntament i/o a l'empresa per part de grups ecologistes, col.lectius en defensa pels drets dels animals, associasions de veterinaris,etc.també una forta mobilització de la poblacio de Camarles així com la de les Terres de l'Ebre oposades radicalment aquesta obra maquiavèl.lica on en tot moment sen amagar informacio de la instal.lació.

Per saber de quin fet estem parlan ens fem o millor dit, li fem directament a l'empresa la pregunta del millon: ON PASSEN LA QUARENTENA ELS POBRES MACACOS?!

El Delta de L'Ebre es una de les zones humides més importants del Mediterrani Occidental, manté un habitat molt dens de protecció d'aus de diferents especies.Inagotable el seu ventall de flora salvatge on crei a un terreny ple d'aqüífers i de basses. El mosquit, tan conegut per aquella persona que ha estat al Delta sabra que no el podem deixar de banda, es clar que NO, aixi que seria un dls motius mes interessants per obrir debat a quest projecte que diu ser totalment fiable per a la salut dels seus habitants, MENTIRA!!! Tenim un munto ple d'informes fet per investigadors mediambientals que afirmen ser un acte de GENOCIDI.

Per això aixequem el cap, estem farts de ser el VERTEDERO DE L'EUROPA CAPITALISTA I CONSUMISTA, ara diem NO a l'especulació NO a l'experimentació animal, NO a la manipulaciño d'informació, NO NO i NO,No volem un Estat FEIXISTA que ens oprimeix al silenci i ens sotmet a un cercle de pors infinit, perque una vegada més som enganyats per una política corrupta on l'Estat podriem assegurar tendeix a la practica de genocidis amb la població civil.

DEMANEM EL TANCAMENT INMEDIAT D'AQUESTA GRANJA,l'extraditacció dels macacos al seu lloc d'origen, que se li pase factura a l'empresa per tot el percal que ens a fet pasar a la gent de L'Ebre i sobretot la DIMISSIO del nostre GOVERN perque no s'han fet responsables en cap moment i com sempre ELLS ja tinen les butxaques plenes..

Necessitem el teu suport!, juntes el diumenge 9 de novembre a les 12:30h ens concentrem davant el palau de la generalitat PLç.Sant Jaume.i els deixarem ben clar que no tenim por de les seves amenaces.Amportat el manic pel que pugui pasar!!!
Sindicat Terrassa