Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: laboral
Per la readmissió de Sonia Bayo
05 nov 2003
Concentració i sol·licitud d'enviament massiu de fax i correus electrònics a la direcció de l'empresa Valeo Sistemes de Seguretat a l'atenció de Jaume Lamarca en el nombre de fax 947780708 i al correu jaume.lamarca ARROBA valeo.com
Des de la Federació Metal.lúrgica i el Sindicat Metall del Baix Llobregat de la CGT volem fer arribar a la plantilla de Valeo Sistemes de Seguretat la nostra solidaritat i recolzament en la lluita per la readmissió de Sonia Bayo.



Aquesta companya ha estat acomiadada per l'aplicació del Codi de Conducta Laboral per a la Indústria Siderometal.lúrgica, amb una severitat que fins ara no s'havia donat en Valeo.



L'actitud de l'empresa, que va començar reconeixent la desproporció de la sanció d'acomiadament, va canviar posteriorment a la intransigència i a mantenir l'acomiadament com única posició empresarial.



Des de CGT no podem acceptar que les empreses actuïn d'aquesta manera, amb càstigs desproporcionats i sobretot sense discutir anteriorment amb la Representació Social noves interpretacions o aplicacions d'aquest Codi.



La realitat de la plantilla, amb una trentena llarga de persones que es troben en situació similar a Sonia, fa necessària una resposta unitària i ferm dels sindicats i de tota la plantilla per a impedir que l'empresa aconsegueixi imposar aquesta forma de disciplina abusiva.



Si aquesta situació, fins ara, no ha estat mai motiu de sancions i l'empresa pretén aconseguir una negociació per al Codi de manera diferent a l'actual, CGT no podem acceptar que això es faci jugant amb la vida i el futur d'una persona.



Oposar-se a aquest acomiadament i aconseguir la readmissió de Sonia és la millor manera d'impedir que l'empresa segueixi aplicant aquesta “nova disciplina� en Valeo i s'atreveixi amb nous companys i companyes.

Per això cridem a tots els ens de la CGT a donar suport i secundar les accions i mobilitzacions que es plantegin des de la Federació Metal.lúrgica, la Federació Comarcal del Baix Llobregat i el seu Sindicat Metall i la Secció Sindical de Valeo Sistemes de Seguretat en defensa dels interessos dels treballadors/as de Valeo i així demostrar clarament que la multinacional no pot jugar amb els llocs de treball com pretén fer amb el de la Companya Sonia Bayo.

<b>Durant tota aquesta setmana ens estem concentrant amb la companya Sonia a les portes de la fàbrica durant el canvi dels torns de matí i vesprada. Esperem la màxima solidaritat i us demanem que us passeu per Valeo per a donar suport a la companya.</b>

Us esperem a les <b>13:00h.</b> Els dies <b>6</b>, <b>7</b> o <b>10</b> de novembre a l'entrada de Valeo Seguretat que es troba en la carretera d’Olesa a Martorell (BV-1201) que podeu agafar des de la N-II en la sortida Olesa de M.-Terrassa (l'anterior a SEAT). A uns 6 quilòmetres d'aquesta sortida per aquesta comarcal hi ha un desviament a mà esquerra que és el d'accés al polígon. Aneu amb precaució ja que l'accés és molt fàcil passar-se’l.

Per altra banda, sol·licitem l'enviament massiu de fax i correus electrònics a la direcció de l'empresa Valeo Sistemes de Seguretat a l'atenció de Jaume Lamarca en el nombre de fax <b>947780708</b> i al correu jaume.lamarca ARROBA valeo.com

Comentaris

Error en el Nº de Fax
06 nov 2003
El nº correcto es el 937780708
Sindicato Sindicat