Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: altres temes
demà,Festa Major de la UAB, aquest any amb Festa Alternativa
05 nov 2003
Demà se celebra la tradicional Festa Major de la Universitat Autònoma de Barcelona. Després d'alguns petits incidents,la festa es passa a un dijous. Tot i això, aquest any s'ha aconseguit muntar una festa alternativa que té el recolzament del rectorat.
La festa, que s'ha passat a un dijous per evitar una massiva afluència de públic, estarà marcada per alguns canvis que s'han produït: en primer lloc, l'espai, que es trasllada a l'esplanada situada al campus nord, a la zona on es troba la Biblioteca d'Humanitats. En segon lloc, i això és el més destacat, l'aparició d'un nou espai, format pels col·lectius de la UAB.
Aquest espai constitueix la denominada Festa Alternativa, festa que està totalment autogestionada, en la que els diferents col·lectius i assemblees de la UAB tindran un servei de barra. A més hi haurà un escenari específic per fer concerts amb grups del país.
Així doncs, us animem a venir demà a la festa de la UAB, i sobretot a passar-vos per la Festa Alternativa autogestionada!
La Festa comença a les 12h, i finalitzarà cap a les 21h. Podeu venir des de Barcelona amb el FGC (S2 direcció Sabadell, S55 que finalitza el trajecte a la mateix UAB) des de Plaça Catalunya, Diagonal-Provença,Gràcia,etc...
Us hi esperem a tots/es!
Mira també:
http://www.uab.es/actualitat/notcampus/programafm.pdf
http://www.uab.es/actualitat/notcampus/festamajor1003.htm

Comentaris

i després ... cap al correllengua!
05 nov 2003
i després (o abans, que comencen els conerts a les 19 hores) cap al correllengua al campus sud de Barcelona (metro Palau Reial)! Amunt amb les festes autogestionades! TREU LA LLENGUA A LES AULES.
Sindicat Terrassa