Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: corrupció i poder
La reineta
04 nov 2003
opinió de
JOSEP MARIA PASQUAL
Encara no han passat quatre dies de campanya i ja hem perdut la concentració.

L'escot de la Letizia ha substituït i s'ha tornat més familiar en la memòria visual dels electors que les cares dels cartells electorals.

Els arguments de la monarquia sempre són contundents. Aquí no hi haurà blocs electorals ni minutatge que valgui. Com més se'n parli, millor. Tot el temps que calgui. Més distreta la parròquia.

Els programes electorals no se'ls mira ningú, però a hores d'ara ja hi ha un munt d'experts coneixedors de la vida i miracles de la que ha estat escollida per a ser Letizia I d'Espanya.

Escollida, aquesta és la paraula, ben diferent d'elegida. Elegir es diferencia d'escollir perquè l'elecció és el resultat d'una consulta i quan s'escull, s'escull a dit. Però les reialeses tenen poc a veure amb eleccions, en són al·lèrgiques.

El gran anacronisme del segle XXI ha penetrat en la campanya electoral i de cop i volta ens hem adonat que els candidats ja no en fan qüestió, ni de monarquies ni de repúbliques.

Són els candidats que ens han de governar en l'horitzó de l'any 2014, quan en farà tres-cents que el primer Borbó, Felip V, ens va capolar.

Menjarem campanya dotze dies més i menjarem casament vuit mesos. I ja n'anem tips.

Comentaris

Re: La reineta
04 nov 2003
<b>Tots a una Visca la Monarquia!!!</>

Mireu: Falsimedia, boda real, elecciones y populacho baboso

http://barcelona.indymedia.org/newswire/display/58291/index.php
Re: La reineta
04 nov 2003
Edspañoles,
me llena de odgullo y satisfacción anunciarles el futuro enlace en matrimonio de mi hijo el príncipe Felipillo.
Yo, el guey, y la gueyna, queremos agradecedles de antemano su aportación económica para la celebración del banquete, así como colaboración para el chalete del chaval, las vacaciones en Bakeida....y alguna cosilla más. Por razones de edspacio no podemos invitarles a todos al banquete, y para evitar discdiminaciones mejor no invitamos a ninguno. Pero os prometo que, como somos tan majos y tan humildes, nos acordaremos de ustedes cuando degustemos la comida de 3000 euros el cubierto. También quiero aprovechar la ocasión para agradecer a todos los edspañoles, que no soliciten un referéndum, propio de una democracia plena, para decidir si quieren que el reino de españa sea una república. Gracias por dejar las cosas tal y como las decidió el generalísimo, caudillo invicto por la gracia de dios (qué gracioso, el jodío), francisco franco, cuando dejó el mando del país en mis manos.
Sin mas me despido ya hasta el discurso de fin de año, donde les dare por saco otro ratillo.
Ala, buenas noches, hip!
Re: La reineta
04 nov 2003
Así que la niña se casó con su profe de lengua y luego pasó meteóricamente por manos del Piqueras y el Urdaci hasta llegar a la Casa Real.

Vaya, vaya.
Lo importante es que triunfe el amorr.
Re: La reineta
06 nov 2003
sisi qe triunfi l'amor pro qe no triunfi la familia reial, fora borbons d Catalunya, no els hi volem per res aqesta gent!!!!
Sindicat Terrassa