Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: un altre món és aquí
L'Infoespai
04 nov 2003
L´INFOESPAI: UNA NOVA EINA PER A COL.LECTIUS I MOVIMENTS
Aglutinats sota el nom d'infoespai, s'han reunit tota mena de serveis utilitzables pels moviments socials, hi podem trobar des d'allotjament web a baix cost fins a impressions.

Tal com expliquen a la seva pàgina --> Què és l'infoespai?: Un projecte de construcció d’una xarxa autogestionada d’eines i mitjans per produir, col·lectivitzar i difondre la informació transformadora. Un node de comunicació i enfortiment de la xarxa difusa dels moviments socials. Un projecte de lliure circulació de la informació i de les idees.

Davant l’actual ordre social autoritari, injust i desigual que ens ha estat imposat, a l’Infoespai recollim i difonem informació que és crítica i ofereix alternatives socials, polítiques i econòmiques transformadores. Un projecte d’economia alternativa i cooperativa.

Mitjançant relacions econòmiques cooperatives basades en el benefici col·lectiu, aconseguint recursos i béns materials i posant-los a disposició de qui vulgui contribuir al seu manteniment i gestió. Un projecte assembleari.

Per dur a terme aquesta tasca, el nostre màxim òrgan decisori és una assemblea quinzenal en la qual totes les persones implicades en el projecte tenim dret a participar-hi en igualtat.

Un projecte d’enfortiment i construcció de xarxa.
L’Infoespai es vol situar en l’àmbit del treball en xarxa, és a dir, de coordinació i cooperació des de l’autonomia i la descentralització, i alhora contribuir a reforçar amb les nostres pràctiques la recollida i difusió d’informació útil per a la transformació social.

En definitiva, un projecte estratègic d’informació i economia alternativa per promoure aquí i ara una nova societat, camí del somni d’un món millor.


Llegeix-ne més a http://www.infoespai.org
Sindicato Sindicat