Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: altres temes
comencen les objeccions a meses electorals
02 nov 2003
text a la junta electoral d'una objectora electoral
PER A LA JUNTA ELECTORAL DE LA ZONA DE...
Jo..... domiciliat a...., amb DNI ... que he estat designat Vocal de la Mesa Electoral n. ...per a le sproperes eleccions al Parlament de Catalunya del dia 16 de novembre de 2003.

Manifesto que:
1. No votaré en aquestes eleccions i amb aquest acte de no participació faig constar la meva activa postura de protesta i de compromís social.
2. Col·laboro activament en diferents moviments socials i lluite spopulars, i crec que aquest és l'únic camí que ens pot permetre de transformar la societat d'avui en una altra de més lliure i justa, en la qual sigui la societat qui realment decideixi el seu destí per mitjà d enoves formes d'organització i participació social.
3. Renunciant a la intervenció en aquestes eleccions mostro el meu rebuig cap a la política d'esquarterament del territori que els diferents governs català i espanyol practiquen. Hi ha una bona colla d'exemples en què el desig popular de conservació del patrimoni que els avantpassats ens varen llegar no ha estat ni escoltat ni respectat. davant l'egoïsme, l'especulació i els diners, qui parla en nom de la terra?

4. Consequentment objecto a formar part d'una mesa electoral.
5. Si se m'obliga s'atempta contra la meva llibertat ideològica id e pensament reconeguda a l'article 16 de la constitució espanyola. Aquesta obligatorietat resultaria incongruent ja que, si s'accepta el dret d'abstenir-se en unes eleccions, s'ha d ereconèixer el dret de no participar en el procés electoral.
6. El fet de col·laborar en aquest procés va contra le smeves conviccions. Per tot això,

SOL·LICITO QUE:
Tingueu per presentat aquest escrit, l'admeteu i en mèrit d'allò que ha estat exposat tingueu per manifestada la meva objecció i abstenció de formar part en la mesa designada.
I amb el convenciment que no realitzo cap acte delictiu demano que no se m'apliqui l'article 143 de la llei electoral...
Sindicato Sindicat