Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Anàlisi :: altres temes
Dos apuntes
31 oct 2003
Los éxitos electorales del PP proceden de tres focos: los votos de los que medran directamente a lomos del partido, los votos procedentes de trampas, y el voto de tantos y tantas que se miran al espejo y se dicen: yo, por mi aspecto, tengo que ser de derechas...
Por cierto, la norteamericanización avanza a velocidad de vértigo, y su fachendosa fiesta de las calabazas alcanza ya a las guarderías. Y es que, aparte otras potentes vías de penetración de lo yanqui, está claro que Aznar y el PP están resueltos a hacer de este país el 51° (Hay que estar atentos, pues no sé si sería el 52º dada la rápida âimperializaciónâ? del mundo) Estado de la Unión. Todo por la Patria.

Comentaris

Re: Dos apuntes
31 oct 2003
no: todo por la pasta
(producción <--> consumición)
Re: Dos apuntes
31 oct 2003
I els vots dels que ahir votaven al PSOE i tornaran a votar-lo en un futur quan tinguin un lider que els convenci.

A les eleccions sempre voten els mateixos i es van passant els electors.
Re: Dos apuntes
31 oct 2003
No estic d'acord :

- No hi ha tanta gent que visqui de l'administració pública.

- No hi ha tants "pijos" que es miren al mirall.

- No hi ha tants pucherazos (n'hi han, com a Eivissa, localment poden fer inclinar unes eleccions, però globalment tenen un pes escàs).

El vot al PP i el vot al PSOE tenen alguns punts en comú. De fet, el PSOE va preparar el camí al PP, revifant un espanyolisme intolerant (Loapa, Gal, histèria contra la normalització linguística, ...)que necessàriament havia de capitalitzar el PP.

Mira, Falstaff, jo he estat membre d'un comitè d'empresa per CC.OO (jo estic en línea crítica, línea Sintel, per entendre'ns, totalment contrari als venuts de la direcció, que és més una sucursal de la patronal que una direcció sindical reformista). Un altre membre del comitè era de León, procedent d'una ruda familia obrera, minera per més senyes ...també de CC.OO ...i votant del PP. Cassos com aquest t'en podria explicar 1000, i molt més grossos.

Si aquest fill de miners, i mil.lions de persones treballadores i de classes mitjanes voten PP, és per la força del nacionalisme espanyol, ni més ni menys : la unidad de España, el castellano lengua común, etc.

Quan Aznar es veu apurat per l'assumpte del Prestige i la resposta contra la guerra a l'Irak, que fa ? : retalla quatre hores de català a Catalunya, tanca Egunkaria a Euskal-Herria, posa el cabàs i recull mil.lions de vosts que se li escapaven.

Menys ERC, que va votar en contra, i BNG, PNV i EA que es van abstenir (si mal no recordo), tots els partits del Congreso de los Diputados de Madrid, IU inclós -si la memòria no em falla- van condemnar "l'atac" i "la provocació" marroquina a la illa de Leila (imperialistes : digueu Perejil), i el 95 % de la població estava amb ells, segons les enquestes.

L'estat espanyol, o Espanya si ho preferiu, no és res més que l'imperi castellà. Ja ho deien els intel.ectuals castellans : "Castilla ha hecho España haciéndose España", "sólo Castilla es España, todo lo demás tierra conquistada", ...i si no en teniu prou retrocediu al programa politic que el Conde-Duque de Olivares va escriure com valido del rei a "su majestad", cap al 1.630, i on exposava clarament que l'objectiu de la monarquia havia de ser el d'unificar la Península en matèria de llengua, lleis, etc. fins que només en quedés una : "las de Castilla". Aquest és el programa politic del nacionalisme espanyol desde fa 400 anys. Arrelat fins al moll de l'os en la immensa població de la nació espanyola (països castellans) i de retruc en part dels esclaus de les nacions perifèriques ...

Conclussió : si voleu la revolució socialista a l'estat espanyol, cal trencar aquest estat, mentre una gran part de la seva població s'hagi de preocupar de mantenir "unidades de destino" estarà en mans del PP o dels seus cosins del PSOE.
Re: Dos apuntes
31 oct 2003
A Angel Dalmau.
Los apuntes, notas, frases breves... son por definición reduccionistas. Para no serlo hay que decirlo en mamotretos, y entonces no se leen.
Ya sabemos que el manto que cubre al PP y al PSOE es ante todo el del españolismo, y éste el del imperi castellà, como dices. Pero no creas que los análisis de los expertos y sociólogos son mucho más precisos y tienen menos contestación. La realidad y el hecho políticos, como toda la realidad, son poliédricos. Yo me he limitado a eso, a un apunte. Perdona chico.
Sindicato Sindicat