Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: altres temes : pobles i cultures vs poder i estats
Veu Pròpia pel Pais Valencià!!
30 oct 2003
Veu Pròpia, l'associació de nous catalanoparlants que malden per l'ús del català, es presenta avui, a les sis del vespre, al País Valencià.

Veu Pròpia es va constituir tot just fa un any i des d'aleshores no ha parat d'organitzar actes per fer-se conèixer, s'ha reunit amb Òmnium Cultural per dissenyar i tirar endavant projectes comuns, i no fa gaire va presentar el nou disseny de la seva web, que ofereix una secció de notícies, documents, butlletins i una agenda.
La presentació es farà a la Sala de Graus Enric Valor de la Universitat de València, i anirà a càrrec del president de l'entitat, Josep-Anton Fernàndez, que repassarà els orígens, les motivacions i els objectius d'aquesta plataforma de gent que no té el català com a primera llengua, però que l'ha adoptat com a llengua vehicular o d'us quotidià.
Mira també:
http://www.veupropia.org/

Comentaris

Re: Veu Pròpia pel Pais Valencià!!
30 oct 2003
ni oblidarem la llengua
ni l´amagarem en el passat
ni la deixarem per a casa
Felicitats veu propia
30 oct 2003
Per aquella gent que s'esta treballant la questio de la llengua, no perdeu la ocasió de convidar i fer-vos resso del discurs de la gent de veu pròpia i aprendre del seu punt de vista particular amb el que analitzen la questio de la llengua.
Veu propia es una bocanada d'oxigen al debat sobre la llengua i la identitat, tot un revulsiu i una forma molt fresca i enginyosa d'entendre la questio de la llenuga.
Re: Veu Pròpia pel Pais Valencià!!
06 nov 2003
Hola a tothom, sóc Josep-Anton Fernàndez, president de Veu Pròpia. Volia fer un petit agraïment a totes les persones que han expressat en aquest fòrum el seu suport al nostre projecte. Us convidem a afegir-vos-hi o a donar-hi suport, perquè totes i tots estem en el mateix barco. Gràcies.

http://www.veupropia.org
Sindicat Terrassa