Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: pobles i cultures vs poder i estats
Gran acte final del Correllengua 2003 a Peprinyà el 8 de nov.
29 oct 2003
El 8 de novembre gran acte final del Correllengua 2003 a Pepinyà: Manifestació, concerts, cercavila, diables, castellers...
Aquesta setena edició del Correllengua finalitzarà el 8 de novembre a Perpinyà (el Rosselló) amb el que es pretén que sigui un gran acte d'afirmació lingüística, cultural i nacional. Aquest acte és organitzat conjuntament per la Coordinadora d'Associacions per la Llengua Catalana (CAL), la Federació d'Entitats de Defensa de la Llengua i Cultura catalanes i el Casal Jaume I de Perpinyà i serveix també per a commemorar la signatura del Tractat dels Pirineus, el 7 de novembre de 1659 , pel qual els territoris catalans del Rosselló, el Conflent i part de la Cerdanya varen passar a domini francès.

*A dos quarts de tres, FESTA INFANTIL a l'Esplanada Aragó amb una mostra de jocs per a grans i petits a l'Esplanada Aragó.

*A les quatre, MANIFESTACIÓ sortirà de la Plaça Aragó a les 16:00h i recorrerà els principals carrers de la ciutat, per reclamar una major conscienciació a la població en general entorn a l'extensió de l'ús de la llengua i reclamar a les administracions una major presència d'aquesta en tots els àmbits.
Una estona abans, a dos quarts de 3 del migdia hi haurà una festa infantil per a la mainada

*A dos quarts de vuit del vespre, El RELLAMP! 2003 un festival per la llengua al Palau d’Exposicions de Perpinyà, amb cançons, teatre, gegants, castells,... i concert amb:
BLUES DE PICOLAT, (Catalunya nord)
ATZUKAK (País Valencià)
MARCEL CASELLAS I LA PRINCIPAL DE LA NIT SOUND SYSTEM (Principat)

A més del concert, hi hauran diverses corals nord catalanes, castells, gegants, i d'altres sorpreses. El preu del concert és de 10 euros, 8 per als titulars del Carnet Jove.

DISSABTE 8 DE NOVEMBRE
TOTES I TOTS A PERPINYÀ!!!


Des de la CAL organitzem diversos autocars d’arreu del país per assistir a l’acte final del Correllengua 2003. S’han organitzat autocars des de les següents comarques:

1- Maestrat, Montsià, Baix Ebre, Matarranya, Terra Alta, Ribera d'Ebre, Baix Camp, Priorat, Alt Camp, Conca de Barberà
2- Baix Penedès, Alt Penedès, Garraf, Tarragonès
3- Baix Llobregat sud, Barcelonès
4- Barcelona (Plaça universitat)
5- Barcelona (plaça universitat, tornarà després de la manifestació)
6- Barcelona (Sants-Gràcia)
7- Franja de Ponent, Segrià, Garrigues, Urgell, Pla d'Urgell, Segarra, Noguera
8- Anoia, Baix Llobregat Nord
9- Manresa, Vallès Occidental, Vallès Oriental
10- Osona, Lluçanès, Ripollès
11- Maresme, Baix Montseny
12- Alt Empordà, Gironès, Baix Empordà
13- Pla de l’Estany, Garrotxa
14- País Valencià

Els autocars arribaran abans al migdia a Perpinyà, i tornaran cap a les seves localitats d’origen un cop acabat el concert del Rellamp’03, aproximadament a la una de la matinada.

Per demanar més informació (preu, com apuntar-vos, hora i lloca de sortida...) sobre cada autocar podeu fer-ho per correu electrònic a info ARROBA correllengua.org o al telèfon 93 415 90 02.

Organitza:
Coordinadora d'Associaicons per la Llengua catalana (CAL)

Per a més informació: correllengua.org
Mira també:
http://www.correllengua.org
http://www.cal-llengua.org
Sindicato Sindicat