Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: immigració : pobles i cultures vs poder i estats
Video-Xerrada sobre la situació a les casernes de Sant Andreu
28 oct 2003
Divendres dia 31 a les 20:00 hores en el local de la Federació Comarcal de la CGT del Baix Llobregat projectarem un documental sobre la vida en les casernes de Sant Andreu i realitzarem una xerrada.
Les casernes de Sant Andreu des de fa diversos anys són l'habitatge de moltes persones sense sostre, provenen de la pròpia ciutat de Barcelona i d'altres ciutats del món. Manquen dels elements essencials per a sobreviure, només una petita part dels edificis té aigua, la llum elèctrica se subministra a través de de improvisats i perillosos cables, els serveis sanitaris no existeixen. Les condicions de vida greument precàries i la dificultat de contar amb una perspectiva de futur són els ingredients d'un coctel de conflicte quotidià generat per la misèria de la vida en les casernes.

Divendres dia 31 a les 20:00 hores en el local de la Federació Comarcal de la CGT del Baix Llobregat projectarem un documental sobre la vida en les casernes de Sant Andreu i realitzarem una xerrada sobre el mateix a la qual esteu tots convidats.

Federació Comarcal del Baix Llobregat
C/ Federic Soler, 35, Bjs - Cornellà
Metro Gavarra L-5
RENFE Cornellà
Sindicat Terrassa