Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme
Cap veí de La Florida (L'H) es manifesta amb els feixistes
27 oct 2003
Tret de la web www.canal-h.net
Uns 100 membres de Plataforma per Catalunya es manifesten

No aconsegueixen el suport dels veïns de L'H

Els membres de Plataforma per Catalunya amb el seu dirigent al capdavant, Josep Anglada, s’han manifestat el 26 d’octubre a L’Hospitalet. La formació, que destaca per els seus postulats contraris als immigrants, havia convocat la protesta al parc dels Ocellets però la Direcció General de Seguretat només els ha autoritzat a manifestar-se al parc de la Cabana.

Tot i això, els representants de Plataforma per Catalunya s’han concentrat al parc dels Ocellets i han baixat pel carrer Torrent Gornal fins a la cruïlla entre l’avinguda Josep Tarradellas i el carrer Rosalía de Castro. En aquest punt han intentat tallar el trànsit, la qual cosa han impedit els Mossos d’Esquadra, ja que l’acció no estava autoritzada, i en aquests moments s’han viscuts moments de tensió. Finalment, Josep Anglada ha anunciat que es desconvocava la manifestació.

Plataforma per Catalunya porta algunes setmanes intentant convocar accions de protesta a L’Hospitalet, aprofitant la demanda de seguretat d’alguns veïns de la Florida i intentant adreçar-se contra el col·lectiu d’immigrants.

La formació ha rebut el rebuig de la Federació d’Associacions de Veïns de L’Hospitalet i de l’Associació de Veïns de la Florida. A més, el Ple municipal de l’Ajuntament ha aprovat una moció conjunta de tots els grups contra els grups racistes i xenòfobs que intenten manipular l’opinió pública de L’Hospitalet.

El tinent d’alcalde de Seguretat Ciutadana, Clemente Murillo, ha valorat satisfactòriament com s’ha desenvolupat la manifestació perquè “són gent de fora de la ciutat que no tenen res a veure amb L’Hospitalet i els veïns no han secundat la protesta�. Murillo ha afegit que “aquesta manifestació no té sentit perquè des de l’1 d’octubre tenim 300 efectius dels Mossos d’Esquadra a la ciutat i ja no es pot parlar de falta d’efectius per garantir la seguretat�. El tinent d'alcalde ha recordat que Plataforma per Catalunya es presenta a les pròximes eleccions autonòmiques.

Comentaris

Re: Cap veí de La Florida (L'H) es manifesta amb els feixistes
27 oct 2003
Els mossos, que fa 3 setmanes que han arribat a l'Hospitalet de Llobregat, van fer ahir la seva primera càrrega per controlar un grup d'ultres que es van manifestar 'en contra de la immigració'

SENSE VEÃ?NS
La mobilització, que havia estat convocada per l'ultradretà Josep Anglada, va aplegar poc més de 50 persones, que es van manifestar pels carrers del barri de la Florida. Durant tot el recorregut, els Mossos d'Esquadra van seguir d'aprop els ultradretans sense que es produïssin incidents. A la meitat del trajecte, però, els ultres van increpar els agents i va començar la càrrega policial.

El president de la Plataforma per Catalunya, Josep Anglada, va acabar desconvocant la manifestació perquè es va 'descontrolar'.

VINGUTS DE FORA
El tinent d'alcalde de Seguretat Ciutadana, Clemente Murillo, va destacar que els manifestants 'no tenen res a veure amb la ciutat' i va celebrar que els veïns de l'Hospitalet no s'afegissin a la mobilització.
Re: Cap veí de La Florida (L'H) es manifesta amb els feixistes
27 oct 2003
I la mani antifa que? quan tardarem a plantar-lis cara?
Re: Cap veí de La Florida (L'H) es manifesta amb els feixistes
27 oct 2003
Plantar cara a qui?
Re: Cap veí de La Florida (L'H) es manifesta amb els feixistes
27 oct 2003
Als pallasos de "alto a la invasion".

INMIGRANTS BENVINGUTS!
PXC DEPORTACIÓ!
Re: Cap veí de La Florida (L'H) es manifesta amb els feixistes
27 oct 2003
Se manifestaron un@s 30 o 40 desgraciad@s dando vueltas por el mismo barrio que se habian concentrado los de Democracia Nacional, concretamente en la Torrassa, en el Parque de los pajaritos por hacerse ese dia un mercadillo muy concurrido.
Tengo entendido que recibieron palos por parte de los moSSos, pero por supuesto no hubieron detenciones.
Por el camino corearon consignas fascistas y racistas, y después de que les pegaran, berrearon algún: "Inmigrantes asesinos, policia torturadora".

Hace poco un grupo bastante grande de NAZIS intentaron ASALTAR el c.s.o. "La Ópera". Han dado palizas a gente del barrio por motivos tales como llevar una estética diferente a la suya, o jugar a fútbol con chic@s negr@s. Democracia Nacional se unió a dos manifestaciones de la asociación de comerciantes pidiendo más seguridad, y ya la tercera la convocaron ellos mismos, y a un chaval le pegaron en el transcurso de la manifestación por ser inmigrante.
Ahora solo nos falta que nos vengan est@s oportunistas de PXC a liarla. Casi tod@s est@s desgraciad@s vienen de Barcelona u otros pueblos porque en l'Hospitalet es el único sitio en el que les dejamos campar a sus anchas.

¡¡¡¡¡SI CRECEN EN L'HOSPITALET, LO HACEN EN TODAS PARTES!!!!
Aquí parece ser que no somos capaces de hacer nada (escepto una pintada de mural con reparto de octavillas), o tomamos tod@s la iniciativa seamos de l'Hospi de Barcelona o de donde sea, o la cosa se va a poner más chunga para tod@s.

SOLIDARIDAD ANTIFASCISTA YA!!!!
Jo hi era
27 oct 2003
Jo soc del barri de la floridia, hi vaig annar a la mani amb els meus pares i la meva germana, i coneixia a molts veins, no se xq os inventeu aquestes coses, al barri patim molta inseguretat i molta delincuencia, i el Corbacho no fa res, jo no soc cap racista ni xenofob, nomes vull un barri segur per tothom. Aixo es demanar massa?
Re: Cap veí de La Florida (L'H) es manifesta amb els feixistes
27 oct 2003
Jejeje, quina risa, ay albertito fernandez diaz... no sabíem que vius a la Florida, nen!! Dius que vas anar amb tota la teva família? Es demanar massa que deixieu d'escriure parides a Indymedia?
Re: Cap veí de La Florida (L'H) es manifesta amb els feixistes
28 oct 2003
albert la inseguretat d l'hospi... no es causa dels immigrants sino dels feixistes qe van apropinan pallises a tot deu!! tornen temps de lluita!!!
Re: Cap veí de La Florida (L'H) es manifesta amb els feixistes
28 oct 2003
a l'hospi es va convocar un cercavil.la antifeixista el darrer 1 d'agost i tret de lluminoses excepcions, forem ets mateixos de sempre + el gat
Re: Cap veí de La Florida (L'H) es manifesta amb els feixistes
28 oct 2003
Ay albertito!!! Deberias saber que la causa de la "inseguridad ciudadana" esta relacionada con la creciente marginacion social, creacion de la miseria y hambre en un contexto neoliberal que interesa a los poderosos. Asi pues hay dos vias para evitar tal "inseguridad": una es la eliminacion de la marginalidad y el poder establecido, y otra es reforzar al poder con mas policia y represion. Dale un poco al coco a ver si consigues identificar a tus propios enemigos...
L`Hospitalet es una ciutat madura.
28 oct 2003
No he vist delinqüència a L'Hospitalet. No tingueu por. La situació es nova per tots. Els immigrants son com nosaltres. VISCA LA VIDA, VISCA LA GENT!!!!!! Malparits feixistes fillsdefranco!!! No us volem. Visca L`Hospitalet visca Catalunya.
Re: Cap veí de La Florida (L'H) es manifesta amb els feixistes
29 oct 2003
De fet, la inmigracio descontrolada interessa fonamentalment a l'empresariat. D'això ens n'adonarem en uns anys, quan aquest "dumping" salarial provocat per l'arribada de mà d'obra barata ens destrossarà, sobre tot a les classes mitjes. Jo estic d'acord amb la inmigració:
amb contracte de treball, formació i mateixos drets i DEURES i amb la responsabilitat d'entendre què vol dir pagar impostos, què significa viure en un estat de dret i en un Estat de benestar que costa molts diners de mantindre.
Sincerament, no estic segur de que la majoria d'inmigrants ho entenguin. Cap força política vol afrontar el problema perquè és impopular. Vivim amb una dictadura d'allò políticament correcte on l'eslogan ha substituit l'argument.Mai m'hagués pensat que precisament això succeiria amb les esquerres. Tothom pot ser ciutadà, tingui el color que tingui, sempre i quan accepti les regles del joc que tots ens hem donat..¨Si no les acceptes...fora.
Re: Cap veí de La Florida (L'H) es manifesta amb els feixistes
29 oct 2003
Doncs jo no les accepto, perque les regles que ens hem donat, segons tu, no són les regles d'un joc net. Aquí tothom fa trampes i els poderosos més que ningú, parlar de deures és hipòcrita quan els drets s'estan tallant.

Quan la precarització no s'estèn únicament a les persones immigrades sino a un ampli ventall de persones que per arribar a final de mes hem de fer esforços infrahumans.

Quins deures se'ls hi vol posar als immigrants? Quins deures tenen els que manen? Com sempre confoneu l'enemic o intenteu donar-li la volta a la truita, com si això fos una autèntica democràcia o les "regles que ens vem donar" es complissin. Seguint l'hipòcrita lema dels populars que fa a uns immigrants legals i als altres il·legals. Cap persona és il·legal!!!

Que passa amb el dret a la vivenda? el dret al treball? el dret a la llibertat d'expressió i de consciència? el dret a l'educació gratuita i de qualitat? el dret a la sostenibilitat del teu entorn? el dret de vaga? el dret a no ser torturat a una comissaria? el dret a una informació veraç? els drets de les llengües i cultures catalanes, basques i galegues? el dret de les dones a la igualtat?...

No esteu en condicions de demanar deures a ningú quan no compliu cap dels drets. Que parles d'impostos, que parles de regles de joc, que parles de democràcia. Això és una puta merda disfressada de societat del benestar, el benestar dels de sempre, dels que estan a dalt, però el més tonto de tot és assumir com a propi el discurs dels que manen, no hi ha cosa més idiota que un pringat que juga a parlar com els polítics.

Enriquin, ja que dius als immigrants sobre les regles que "si no les acceptes...fora", t'has preguntat o has pensat demanar la mateixa coherència als polítics que ens manen? O només veus un cantó de les coses?

L'IMMIGRANT NO ÉS L'ENEMIC, ÉS UN ALIAT MÉS PER FER-LOS FORA. QUE S'EN VAGIN TOTS!!!
Re: Cap veí de La Florida (L'H) es manifesta amb els feixistes
30 oct 2003
No sé perquè però tinc la sospita de que per alguna raó no has tingut que suportar viure a sobre d'un pis amb divuit Ucranians perillosos o al costat d'una vivenda d'ecuatorians que estàn a totes les hores del dia de festa, rellogant habitacions, com a la postguerra, i sense una feina o, (verídic) en el pitjor dels casos, fent estrabades de bolsos al centre de Barcelona. Per cert, m'agradaria que els hi parlessis d'igualtat de sexes amb ells: sort n'han tingut les noies d'aquí de neixer a Europa; a alguns dels paísos d'origen d'aquesta gent estarien tot el dia parint fills i a casa...Tu creus que els inmigrants que arriben se`n poden oblidar tant fàcilment d'aquests prejudicis?

Tens raó amb el neoliberalisme i la globalització que ens està retallant drets a marxes forçades. Una conseqüència d'això és precisament el "lliure moviment de factors de producció", capital i treball, que tant bé el hi van a les empreses:

Perquè muntar la fàbrica al Marroc si els marroquins poden venir aquí cobrant salaris de misèria?. Gaiter: t'estàn enganyant, tant com m'enganyen a mí, company.

En fi, tú sabràs. Evidentment no soc polític i evidentment no volia faltar a ningú, però sembla, Geiter, que a tú el ramalazo "faltón" et surt més fàcilment que a mí. Només et falta que et surti aquell crit estrident i tant divertit que habitualment designa a molta gent d'esquerres que, en algún determinat punt, no està d'acord amb la doctrina esquerranosa predominant: ¡¡¡FEIXISTA!!!
Re: Cap veí de La Florida (L'H) es manifesta amb els feixistes
16 nov 2003
Creo que PxC debe convocar más manis por la ciudad haber si a los inmigrantes se les baja los humos.
Re: Cap veí de La Florida (L'H) es manifesta amb els feixistes
30 des 2003
Sois unos gilipollas. Si hay fascistas los traeis vosotros con vuestra tontería "antifascista", vosotros lo haceis posible. Seguid así, que se repetirá lo que ya ocurrió y os pasaran a cuchillo otra vez, moñones
Re: Cap veí de La Florida (L'H) es manifesta amb els feixistes
30 des 2003
Para "Lliure": ¿No has visto delincuencia en hospitalet, alma cándida? Entonces no eres más que un gilipollas, si es que alguna vez has pisado hospitalet. Date un rule, imbecil, o vente mejor a vivir, y veras delincuencia, subnormal...
Re: Cap veí de La Florida (L'H) es manifesta amb els feixistes
30 des 2003
Bienveniddos sean todos los emigrantes que vienen a comportarse como las personas, a esos hay que darles todo: vivienda, educación, sanidad... y a los que vienen a tocar los cojones, habría que darles lo mismo que a los españoles que tocan los cojones: PAREDÓN!!!
Re: Cap veí de La Florida (L'H) es manifesta amb els feixistes
30 des 2003
moñones, subnormal, PAREDÓN!!! són com acaben les tres últimes "intervencions" del policia intolerant espanyol

FORA FEIXISTES D´INDYMEDIA!
Sindicato Sindicat