Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: ecologia
mai més als transvassaments...
26 oct 2003
Més d'un miler de persones s´ajunten de nou a Tortosa contra el Pla Hidrològic.
La Plataforma en Defensa de l'Ebre ha convocat avui a Tortosa (Baix Ebre) una nova manifestació contra el Pla Hidrològic (PH), sota el lema ‘mai més transvasaments’, amb què culmina un cap de setmana de mobilitzacions a les Terres de l’Ebre.

La Plataforma vol reafirmar la vitalitat del moviment social ‘després de tres anys de lluita’, i en un dels 'moments claus' per aturar el transvasament de l'Ebre, una vegada la Unió Europea ha començat l’última fase d’estudi del PH.

Malgrat la pluja, la manifestació ha partit de la plaça de l’Estadi, als voltants de dos quarts de dotze del migdia.

Ahir va ser una jornada d’accions descentralitzades. Els Jóvens en Defensa de l'Ebre( http://www.lonusjovenet.org ) van pintar un mural a Tortosa al marge del riu; a Amposta es va fer un mural a la plaça del mercat; a Deltebre i a Sant Jaume d'Enveja dinars populars i jocs tradicionals a la vora del riu; a Sant Carles de la Ràpita una penjada d'una pancarta a la Pedrera; i a Benifallet un acte al pont del Llaguter. A més, Ulldecona, Xerta, Rasquera, la Fatarella, l'Aldea, Alcanar, l'Ampolla, Camarles, Aldover, l'Ametlla de Mar, Paüls, Bítem, Jesús, Tivenys i més pobles van fer xerrades, murals i cercaviles.
Sindicato Sindicat