Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: immigració
Policia y magrebis.
24 oct 2003
Ayer, aproximadamente a las 18:00, en la calle Bages de Terrassa, tres jovenes magrebis hablaban en la acera delante de un locutorio. Yo salia de un comercio vecino y pasé al lado de ellos normalmente, al igual que otros vecinos, sin que molestasen a nadie.

Un policia municipal en moto se detuvo a la altura de los jovenes. Sin quitarse el casco, lo que dificultaba que se le entendiese, le dijo a los magrebis que entraran en el locutorio y despejasen la acera. Lógicamente, los jovenes le dijeron que no hacian nada malo. Pero al final no les quedó más opción que entrar en el locutorio.

Por motivos laborales voy vestido con traje y corbata y llevo un maletín de marca (fue un regalo). Para el agente municipal no representó ningún problema que yo mantuviese la puerta de mi coche abierta mientras tomaba notas, a pesar de que reducia el paso por la acera a los peatones. Seguramente no se imaginaba que tomaba notas sobre el suceso que acababa de ver.

Nota: ¿porque solo tengo problemas con la policia los fines de semana cuando visto como quiero?.

Comentaris

Re: Policia y magrebis.
24 oct 2003
els policies i també els segurates. amb molta facilitat els segurates-fills-de-puta retenen els immigrants, al metro, al tren... mentre fan venir la policia. el simple fet de viatjar sense bitllet pot suposar per a un immigrant trobar-se en mans dels Gossos. el simple fet de no validar un bitllet de merda dels NOSTRES transports PÚBLICS pot acabar amb tots els esforços, les il.lusions, el futur d'aquesta gent. simplement per estupidesa, l'estupidesa d'aquests aprenents de Gossos, policies de 2a, que quan arriben a casa encara deuen dir que vénen de treballar.

POLICIA TERRORISTA
SEGURATA MERDA PURA
Re: Policia y magrebis.
25 oct 2003
Apuntate a una ONG, y desplazate a ayudar directamente, en vez de criticar una labor policial.
Re: Policia y magrebis.
26 oct 2003
Es molt facil criticar l'actuació dels demés... encara més facil criticar la d'un policia, ja que va uniformat i és més facil prestar atenció els seus moviments... L'home de la corbata no va poder escoltar el que deia el poli, a més el poli no pot estar a tot arreu (NO ÉS DÉU)segurament ni va notar la presència de l'home "executiu"... Cadascú fa la seva feina com cregui convenient, i el policia, estic segur que la sap fer bé... No donguis a entendre que el poli és racista, per que no és la imatge que n'hi ha avui per avui...
Sindicato Sindicat