Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
GUILLEM GODÓ
24 oct 2003
Guillem Godó ex-militant de Terra de Lliure oblidat
Algú podria informar sobre la situació d'en Guillem Godó? I perquè s'està silenciant tan desde l'esquerra indepentista la seva detenció, què passa que és més important els presos internacionalistes que es solidaritzen amb EH que els que lluiten a casa?...

Doneu més informació siusplau

Comentaris

Re: GUILLEM GODÓ
24 oct 2003
que passa amb el Guillem Godó?
Re: GUILLEM GODÓ
24 oct 2003
Doncs mira, a mí també em rodava pel cap últimament que hi ha tantes concentracions i actes per la Laura, el Juanra,... No contraposis una cosa amb l´alta Maki, pero a mí també m´agradaria saber quina és la seva situació, i què va passar realment.
Re: GUILLEM GODÓ
24 oct 2003
En Guillem Godó té problemes psiquiàtrics, i la gent de Terra Lliure pensa que és un penjat i que això del petardo déu ser una de les seves bojeries. Així, que normal que la EI passi, doncs els seus actes ja no tenen cap motivaci´´o política.

Salut!
Re: GUILLEM GODÓ
24 oct 2003
El fet de que tingui problemes psiquiàtrics o no em sembla que no és cap motiu com perquè l'EI passi, seria força lamentable la veritat...

I sobre que no tenia fonament polític, no hi estic gens d'acord
Re: GUILLEM GODÓ
25 oct 2003
Aviam, un, estem demanant informació sobre la seva situació. Volem saber, com està, si està a la presó, quina és la seva situació legal?
Sobre si té o no problemes psiquiàtrics..., per desgràcia, no és l´únic. I ho dic perquè aquests problemes, poden sorgir,per exemple, com li va passar a un conegut meu, després d´una sessió de tortures que va durar 5 dies, l´any 92. Encara els arrossega aquests problemes psiquiàtrics i segurament ho farà tota la seva vida. Ho sento però no estic disposada a akest tipus de comentaris. Demanem informació. Simplement.
SALUT I CUP!
Per a Mireia i la resta de CUPers
25 oct 2003
La CUP és un grupuscle indigne nascut per fotre a ERC. Li esteu fent el joc al PSC i CiU. La divisió de les forces de esquerra afavoreix el bipartidisme.
Re: GUILLEM GODÓ
25 oct 2003
Vaig llegir a no sé quin mitjà. Que havia estat enviat a madrid a l'audiència nacional. Però allà en no trobar motivacions politiques el van remetre al jutjats de barcelona per tal que es seguís el cas a la capital catalana.

Si ho trobo la informació ja la remetré. Vinga a reveure gent!
Re: GUILLEM GODÓ
25 oct 2003
En Guillem Godó va fer un petardo una mica gros al dia de Sant Joan i el va tirar pel balcó.Quina relació té aquest acte (que es pel que esta imputat) amb l'esquerra independentista i amb solidaritat anti-represiva.

Ell diu que és un complot, però al 1992 quan estava a la presó ja va dir, que tots els militants de Terra Lliure volien abar amb ell

??!!!
Re: a tots a una
26 oct 2003
"La CUP és un grupuscle indigne nascut per fotre a ERC. Li esteu fent el joc al PSC i CiU. La divisió de les forces de esquerra afavoreix el bipartidisme."

Mira per on, a l´ajuntament d´arbúcies ha sigut al revés. Després d´anys de govern de la CUP, amb unes polítiques socials únikes, ERC d´Arbúcies va aconseguir, fer-los fora de l´alcaldia. Això, ens dóna una idea de fins on és capaç d´arribar ERC per aconseguir el poder. Durant la campanya electoral diversos militants coneguts d´ERC van anar a Arbúcies, però... a donar suport a la CUP. Així que ja ho veus, també ERC pot ser un grupuscle nascut per fotre la CUP.

Després, com collons t´atreveixes a dir que li estem fent el joc a PSC i CiU?...La militància de base de l´esquerra independentista, sigui a través de les CUP, o sigui a través dels casals està construïnt una alternativa a ERC, que per fortuna, cada cop va a més.
Que li estem fent el joc a CiU i PSC? Jo em parteixo, i què collons han fet ERC i IC-V a Mataró, Girona, Lleida, Barcelona,i la llarga llista que segueix? Ho sento, però com s´està demostrant a Vilafranca del Penedès, la CUP, el que està fent és oferir alternatives al pensament únic. Els temps canvien noi, i la societat canvia. Fa anys potser no hi havia espai per a la CUP (ERC no tenia ni un regidor a barcelona, actualment 5). Indignes? Indigne em sembla a mí la càrrega contra el correllengua al barri de Sant Andreu. O indigne em semba a mí, que a les manis de les JERC la gent vagi cridant "Fora les forces d´ocupació" i en Carod vagi demanant més policies. I indigne em sembla a mí, que un partit que s´anomena d´"esquerres", tingui de número 3 a les llistes del Parlament al senyor Pere Esteve (gran defensor dels drets socials!). Si vols saber què és la indignitat, només cal que et fixis en el paper d´ERC a les ciutats que t´he comentat abans.
Que de moment som un grupuscle? Doncs no et preocupis tant d´akest grupuscle, i preocupa´t més de les polítiques que fan "les esquerres" a l´ajuntament de BCN perquè és una vergonya.
Re: GUILLEM GODÓ
03 nov 2003
Sóc militant de Lluita Internacionalista, i tenim una publicació mensual. En el número d'aquest mes vam aconseguir fer-li una entrevista a la mare d'en Guillem Godó on explica com ha anat tot i quina és la seva situació actual. Us passo la plana web on ho trobareu: www.li-litci.com Salut!
Re: GUILLEM GODÓ
27 des 2003
Mireia , nose si el teu conegut de les tortures té algo a veure amb les detencions de sant jordi del 92 . Ja som molta Gent que estem torturades i aixo ha de parar , jo no mi vaig estar 5 dies però sí 7 hores i ara en tinc les conseqüències ,(2 anys de presó i 36.000 € de multa és el ke demanen com a pena) Penso que això ja ha de parar i com va dir en una carta Benjamí Ramos . Existeixen dos paraules :
Activisme i Militància.

Per una terra lliure , que Torni terra Lliure.
Sindicat Terrassa