Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
JUAN RA HA SIGUT EXTRADITAT
23 oct 2003
comunicat i convocatoria per a la concentracio de dilluns 27 oct. a les 20h. davant delegacio de govern al carrer Mallorca 278 <M>passeig de gracia
EXTRADICIOJ.jpg
Barcelona, 23 d'octubre de 2003.
Juan Ra ha sigut extraditat i pot ser torturat a l'arrivar a Madrid.
La complicitat de la justícia i el govern holandès amb la tortura a l'Estat Espanyol ha quedat ben clara. El ministre de justícia, els jutges i les jutgesses que han decidit extraditar a en Juan Ra, ho han fet sense cap garantia que no sigui torturat per la Guardia Civil o que tingui un judici just. El servilisme del govern holandès amb els botxins espanyols arriva al punt de no informar a la familia, abvocats i companys del dia exacte de la extradicció, estratègia ben sinistra que deixa a en Juan Ra a les mans dels mateixos que han torturat els periodistes de l'Egunkaria, a Laura Riera, a Diego Sánchez, als anarquistes de Valencia i Barcelona empresonats i a les prop de 200 persones que han denunciat tortures des del 2002 en relació al conflicte a Euskadi. Cap a on miren els mandataris i jutges dels Paissos Baixos? No s'han llegit cap informe sobre la tortura i els drets humans a les comisaries, presons i jutjats espanyols?.
En Juan Ra ha tingut un proces judicial irregular marcat pels canvis de jutges al tribunal d'extradició i la falsetat dels arguments del fiscal Molina de l'Audiència Nazional, fet que van produir que el tribunal poses en llibertat sota fiança a en Juan Ra durant uns mesos
Holanda i el seu govern saben que a l'estat espanyol es tortura i els col.lectius de suport al pres polític Juan Ra han fet una llarga i treballada campanya advertint del perill que supossa l'extradició; pero els interessos dels estats passen per sobre dels drets humans, les llibertats dels pobles i la presunció d'innocència.


Quin es el delicte que ha comès en Juan Ra? Aixecar la seva veu contra el pensament únic i feixista de l'estat espanyol. Cridar als quatre vents contra la repressió política i social a la que estan sotmessos els pobles i no només en veu alta, sino davant de miles de persones, fen ús de la paraula i els fets.
Nosaltres som els i les seves companyes de pensament i de lluita, i seguim un mateix cami: la solidaritat internacionalista. Si aquest és el seu delicte, també és el nostre i no dubtarem a defensar-lo per tot els mitjans i fins l'última conseqüència.

FINS A LA VICTORIA SEMPRE.
Comite de suport del pres polític Juan Ra.
CONCENTRACIÓ:Dilluns 27 oct.Delegació del goavern.(C/Mallorca, 278)

Comentaris

No te Rindas
24 oct 2003
llibertat Pres@s Polítics !
Estat espanyol Torturador !
Sindicat Terrassa