Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme
I la Plataforma Antifeixista?
23 oct 2003
On està la Plataforma Antifeixista?
Des de fa més o menys un any els partits d´ultradreta (Democracia Nacional,MSR,MPC,PXC...) estan començant a perdre la por a manifestar-se a Catalunya i més en concret a Barcelona ciutat i rodalies i això es sens dubte per la falta d´organització. No pot ser que Maulets estigués sol a l´hora de convocar una manifestació contra Democracia Nacional al Poble Sec, no pot ser que DN es manifesti tranquilament pels carrers de L´Hospitalet,no pot ser que l´MPC es passeji per les Rambles, no pot ser que AQUEST DIUMENGE i desprès d´haver anunciat la mani fa temps els feixistes de la PxC no tinguin davant una contramanifestació.
I jo em pregunto...on està la Plataforma Antifeixista? no haurien de ser ells els que convoquesin cada cop que hi hagués un acte neonazi?
vinga òstia que som més que ells! antifeixistes sempre!

Comentaris

Re: I la Plataforma Antifeixista?
23 oct 2003
per lo vist, la plataforma antifeixista surt al carrer un dia a l´any: el 12 d´octubre.
Re: I la Plataforma Antifeixista?
23 oct 2003
Jo trobo que el darrer comentari té una mica de mala hòstia. Crec que no deu ser fàcil estar sempre en la dinàmica d'acció-reacció. Segur que la gent que integra la plataforma té més coses a fer en la seva vida quotidiana. No obstant, com a assistent a les manis, animaria a que es convoqués alguna contra-mani. Però no seré jo qui faci comentaris cínics si no m'ho estic currant.
Re: I la Plataforma Antifeixista?
23 oct 2003
Les assemblees de la plataforma són obertes. Hi pots anar i plantejar els teus dubtes i fer-hi les teves propostes. Incloses les contra-manis, si ho creus oportú.
Re: I la Plataforma Antifeixista?
24 oct 2003
Jo també considere inconsistent el criticar el treball q hi fa altra gent. Es més, dubte moltíssim q el 5% de la gent q escriu aci demanant contramanis i sobretot mes canya en aquestes estiga després a les convocatories.

Es molt facil obrir la boquilla per internet. I el mes despreciable q pots fer es desvirtuar un treball assembleari de gent q fa el q pot o creu mes oportu des de la teua butaca.

Per cert, trobe més q encertat un comentari q demanava l-altre dia mes creativitat a l-hora d-organitzar contramanis. Millor q organitzar bulles podriem provar a retractar i ridiculitzar els nazis amb algun acte creatiu, fent vore a la gent lo cavernicoles q son. A mes, si les contramanis esdevenen una mica mes pacifiques i civiques, acabarem sent 100 voltes mes gent q a les manis feixistes. Aixo no pasa actualment pq, entre altres coses, alguna gent te por d-anar a les contramanis, i no els culpe, la veritat.

CONTRA EL FEIXISME, UNITAT D'ACCIÓ!
Re: I la Plataforma Antifeixista?
24 oct 2003
esta molt be dir que n´hi ha que fer manis pacifiques i tot aixó peró si fas una mani pacifica i no acosegueixes aturar la feixista no serveix de res, per que al final el que realment conta amb eixa gent es l´acció directa i parar els seus actes com siga i moltes vegades l´unica manera es a osties.Es el que jo pense.

nazi bo nazi mort
Re: I la Plataforma Antifeixista?
24 oct 2003
eso,eso.
Re: I la Plataforma Antifeixista?
27 oct 2003
idiotes
Sindicat Terrassa