Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: fòrum 2004
Embruta barna
23 oct 2003
Durant la quinzena de lluita contra els desallotjaments i en defensa dels espais alliberats, es va iniciar una acció que obria la campanya del FERUM 2004. Embruta barna es va fer sentir en tota la seva fortor a l'FNAC, seus de CCOO i UGT. Les armes: bosses d'escombreries, bombes fètides, líquids i esprais pudents, etc.
EMBRUTA BARCELONA!!!
Treiem-li la veritable màscara a aquesta ciutat d’aparença de disseny però de cor podrit.
EMBRUTA BARCELONA!!!
Fem visible la brutícia que s’amaga sota l’especulació dels seus plans urbanístics. Tornem-li la merda dels barris de disseny, dels hotels de luxe, d’oficines i centres de negocis, de bancs i caixes, de multinacionals i grans superficies, de vivendes inaccesibles i barris privilegiats.
EMBRUTA BARCELONA!!!
Fem visible la brutícia que tots els pobles del voltant ens empassem en el seu nom. Tornem-los la merda dels seus plans d’infraestructures, de depuradores, incineradores, autopistes, aeroports, trens d’alta voracitat, polígons industrials, ports litorals i en definitiva del seu menyspreu cap els pobles que la rodegen.
EMBRUTA BARCELONA !!!
Fem visible la brutícia del seu mercat laboral, en mans d’empresaris i ETT’s. Tornem-li la merda de la precarització, de l’atur, del capitalisme, de l’explotació, de la misèria i l’esclavització.
EMBRUTA BARCELONA!!!
Fem visible la brutícia de la seva falsa pau i la seva falsa cultura. Tornem-li la merda que parla de fòrums mentres reprimeix immigrants, centres social autogestionats, barris populars i tota dissidència que no entra en els seus discursos oficials.
EMBRUTA BARCELONA !!!
Fem visible la brutícia que ens empresona i ens margina. Tornem-li la merda de la policia, jutges, partits polítics, gossos feixistes, periodistes comprats, casernes militars, esglésies i presons.
EMBRUTA BARCELONA!!!
Fem visible la merda.
Perque ningú pugui parlar d’una ciutat neta mentres no ho sigui de veritat.
Que mai més brilli la seva ètica podrida ni la seva falsa estètica.
Que tothom senti fàstic de passejar-se per la claveguera en que realment l’han convertida.
Sense màscares ni perfums on s’amagui la misèria que navega submergida.
Barcelona, posa’t guarra! que tots agrairem que siguis tan sincera.

EMBRUTA BARCELONA!!!

Comentaris

Re: Embruta barna
23 oct 2003
Aquesta noticia l'havia inserit en l'apartat de propostes pel Ferum 2004 que surt més avall. La meva intenció no era que sortís de nou com a notícia, no se si l'he cagat o aquesta era l'intenció inicial a la crida de propostes per al contraforum.

En tot cas, Indymedia, si l'heu de redireccionar cap algun apartat específic del ferum feu-lo que aquesta era la meva intenció.

Davant la proposta de realitzar un contraforum, afegim aquesta acció com a possible, per tal de desenmascarar el disseny, l'estètica i el pijerio que s'ens vindrà a sobre. En tot cas es poden utilitzar accions brutes en tots els llocs on es realitzi el "ferum oficial", a més dels descrits al manifest anterior.

Tenim una àmplia gama de productes al nostre abast per fer visible la merda de BCN, i inclús accions per enmerdar encara més quan ho vagin a netejar perque el senyoret Clos no ho vegi. Tot es qüestió de mantenir el secret i no donar moltes idees de com i quan es faran les accions perque a Indymedia entren moltes persones no convidades, ja m'enteneu. Si comencen a sortir propostes caldria centralitzar-les a un lloc (algú es presta?)per evitar filtracions i mantenir reunions i xerrades que coordinessin tot.

Salut i moltes merdes!!

Hi ha alguna proposta?
eeeeeeeeeecus!
23 oct 2003
ferump.jpg
ecs!
Mira també:
http://www.barcelonapudenta2004.org
Re: Embruta barna
24 oct 2003
La idea de ferum 2004, es molt bona, pero jo crec que es tindria que pensar que aquest logo es ofensiu per els colectius de gays i lesbic, si una cosa crec que es te que tenir en compte es la de no ferir sensibilitats per fer una protesta mes representativa.
Re: Embruta barna
24 oct 2003
Agú sap perquè al intentar entrar a la direcció www.barcelonapudenta2004.org que diu més amunt diu que "no se puede mostrar la pagina"??
Re: Embruta barna
24 oct 2003
Ni idea, a mi em passa el mateix.

Una altre cosa és que no entenc en que pot ferir aquest cartell la sensibilitat de gais i lesbianes. No crec que aquell dit així vagi cap a un cul que llavors si que ho veuria ofensiu, és simplement un símbol universal de desacord cap a la mà estesa. Si em podia dir en que us fereix us ho agrairia.

Embrutem, embrutem.
Sindicat Terrassa