Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: xarxa i llibertat
Software Lliure a candidat2003.net
21 oct 2003
Diverses persones han preguntat sobre qüestions relacionades amb el software lliure i la societat de la informació. A puntbarra estan recollint les respostes que estan donant els candidats.
http://puntbarra.com/node/view/1500

Info de puntbarra:
"Ja fa uns dies que es va obrir Candidat 2003, una iniciativa promoguda per Europa Press Net i La Vanguardia.es amb el suport de CAT365, la Generalitat i el Parlament de Catalunya.

Aquests fòrums permeten consultar els programes dels 5 principals candidats, així com fer preguntes als candidats a través d'uns fòrums. És un pas endavant, però tot i això, com molt encertadament apunta Fidel Martínez en preguntes a tots els candidats, té forces mancances: es parlava de candidats abans i tot de començar la campanya electoral, només hi ha els candidats amb representació parlamentària, les preguntes no apareixen sinó les contesten els candidats, no es pot replicar a una pregunta a no ser que se'n faci una de nova o es limita la longitud del text de l'usuari però no la del candidat.

"Així doncs avui m'he dedicat a repassar els fòrums per recollir les opinions dels candidats sobre programari lliure i societat de la informació. Us demano que si veieu que me'n deixo alguna m'ajudeu a mantenir aquesta llista actualitzada (l'actualitzaré aquí mateix). Veureu que en el cas de programari lliure no surt el PSC: no he sabut trobar-ne cap pregunta (o bé ningú n'ha fet, o no l'han contestada o bé se m'ha passat)."
Mira també:
http://puntbarra.com/node/view/1500

Comentaris

gracies per el recull
21 oct 2003
excelent!
Sindicato Sindicat