Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Accions per a Avui
Tot el dia

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: criminalització i repressió : fòrum 2004 : especulació i okupació : guerra
[7 nov] : desallotjament del CSO Les Naus ::: comunicat [ct]
19 oct 2003
El CSO Les Naus té com a data de desallotjament el proper 7 de novembre. Com a resposta a es presenta el sigüent comunicat.

COMUNICAT DEL CENTRE SOCIAL OKUPAT LES NAUS

Després de les manifestacions viscudes contra la invasió d'Irak, alguns van proclamar Barcelona com a "ciutat de la pau"; van ser els mateixos que diuen estar molt preocupats pel pacifisme fins el punt de convertir-lo en un dels eixos temàtics del Fòrum de les Cultures S.A. I és cert que els preocupa la pau, i que volen fer de Barcelona una ciutat pacífica i pacificada. En aquelles mateixes manifestacions se sentia un altre crit: "Quina és la teva guerra?". Aquest crit volia recordar que aquesta ciutat també és un camp de batalla, de guerres menys espectaculars i menys mortíferes, més quotidianes, de guerres on no arrisquem la vida, però a les que s'hi decideix com podrien ser les nostres vides.

Una guerra que lliurem cada dia contra la precarietat, l'exclusió, la por i la solitud. Una guerra on intentem omplir aquest buit i allunyar aquest malestar amb altres formes de socialitat que no passen pels espectacles piromusicals de l'ajuntament i pels dies de la bicicleta patrocinats per Don Piso.

Una guerra que té les seves batalles i les seves efemèrides, i una d'aquestes s'acosta ja: 7 de novembre, desallotjament del CSO Les Naus.

Aquest dia els amants de la pau, dels beneficis, de l'especulació, dels valors del Fòrum, poden guanyar una altra batalla, poden desallotjar i enderrocar Les Naus. I guanyada la batalla, acabada una altra petita guerra, celebrar la victòria i la pau. La pau que ve després de la guerra, la pau que imposen els guanyadors.

I ens voldran pacificar, intentaran pacificar aquesta ciutat fins arraconar-la al silenci i a la resignació.

Barcelona, la ciutat de la pau.

Mira també:
http://sindominio.net/lesnaus

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more