Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
La policia d'Iniciativa i ERC és una assassina també
19 oct 2003
Ja n'hi ha prou de pallisses, amenaces i violència. El cos d'antiavalots de la guàrdia urbana de Barcelona, que suposadament controlen a parts iguals Iniciativa per Catalunya, Esquerra Republicana i el Partit Socialista és feixista.
El què ha passat aquesta nit a Sant Andreu de Palomar no és un fet aïllat. La policia antiavalots ha carregat amb molta violència contra la gent que organitzava el Correllengua, de la mateixa manera que havia carregat amb molta violència ara fa més d'un any contra la gent d'El Palomar, també a Sant Andreu. Dins d'aquest cos policial s'està produïnt des de fa mesos un procés d'autonomia d'actuació que els permet una violència que no te res a envejar a la policia de la Valdecasas. Hi ha informacions que asseguren que elements d'ultradreta tenen càrrecs de responsabilitat dins de la guàrdia urbana.
La veritat és que ja des de fa mesos s'han produït càrregues violentes, amenaces, intimidacions i interrogatoris extrajudicials dins de comissaria, coaccions per part d'agents de paisà, seguiments, etc.., tot això amb la mirada de dirigents d'Iniciativa i Esquerra cap un altre costat. La Mayol i el Portabella farien bé d'investigar el que està passant si no volen que els esclati un escàndol de notables dimensions en plena campanya electoral.
Sembla que pels passadissos de l'ajuntament ja corre algún informe al voltant d'aquest GAL-Barceloní. Ja veurem que passa.
Les víctimes de moment segueixen patint la seva actuació amb total impunitat.

Comentaris

Re: La policia d'Iniciativa i ERC és una assassina també
19 oct 2003
el mayol i la portabella porten una vida de luxe cobrant uns sous astrnomics pel poc que fan i no voldran merders, i mai han plantejat cara als seus amics del gal i el psoe
erc+icv+psoe = el govern especulador i espanyolista de barcelona
el mig milió o més al mes ajuda a perdre els "teus suposats ideals" que anuncies a la campanya
Re: La policia d'Iniciativa i ERC és una assassina també
19 oct 2003
Los responsables de la agresion policial son los regidores del distrito de Sant Andreu que, si no recuerdo mal, esta governado por el PSC. Ni por ERC ni por IC. Eso sí, espero que estos aclaren que pasa en la guardia urbana, porque se derrocó el Casal Popular Onze de Setembre, se cerró el Tio Canya y ahora agreden a los asistentes del concierto del Correllengua. Que casualidad, en Euskal Herria reprimen la cultura vasca... y aqui la cultura catalana. Realmente espero que Portabella y Mayol espabilen.
Re: La policia d'Iniciativa i ERC és una assassina també
19 oct 2003
a barcelona far falta una cup.
il·legalitzem el cos antiabalots, fora feixistes de barcelona visca la unitat popular mort al capital
Re: La policia d'Iniciativa i ERC és una assassina també
19 oct 2003
A l´Ajuntament de Sant Andreu IC I ERC també tenen regidories. És més, la regidoria de Cultura (que en teoria hauria de donar suport al Correllengua) l´ocupa Joan Pallarès d´ERC, i aquest personatge igual que la resta de partits del consistori ha estat responasable de la càrrega policial i de totes les traves administratives que l´Ajuntament de Sant Andreu ha posat al Correllengua.
Re: La policia d'Iniciativa i ERC és una assassina també
20 oct 2003
En aquest cas espero realment que el pallo aquest el fotin fora per imbecil. Aixó ho escriu una de les JERC.
Sindicato Sindicat