Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: laboral
Nou local sindical ocupat de CNT-Ponent
18 oct 2003
Dissabte 18 d'octubre, 20h, xerrada: "L'anarcosindicalisme, una opció de futur"
El sindicat CNT-Ponent amb el suport d'altres companys, hem ocupat la 5a planta de l'antic edifici de l'AISS, conegut també com l'edifici de Sindicats, on tenen la seva seu CCOO, UGT i CGT.

Aquesta acció s'enmarca dins la lluita que la CNT manté a nivell de tot l'estat reclamant el patrimoni que el franquisme ens incautà a ran de la "victoria" i que 27 anys de constitució democràtica encara no ens han tornat. També reclamem el dret a gaudir del patrimoni que el mateix franquisme acumulà amb les quotes obligatories de l'antic sindicat vertical, tal i com reconeix la llei democraticament a tots els sindicats, per molt poc majoritaris que siguin.

Alhora, el nostre sindicat, CNT-Ponent, després de gairebé un any d'existencia es troba limitat en el seu funcionament intern i en el seu dret a difondre la nostra visió de l'anarco-sindicalisme, per la manca d'un local.

Disposats a parlar amb qui calgui per resoldre aquesta necessitat, hem decidit prendre la iniciativa denunciant, així, el repartiment que es fa del patrimoni sindical des de la comissió encarregada, formada per CCOO, UGT i CEOE, i on el govern central tan sols fa de notari. La resta d'organitzacions de treballadores i treballadors ens hem de conformar amb les miques que cauen.

Massa coneixem el sistema, com per refiar-nos que de bon grat ens donarien l'espai al que tant la llei com les sentencies ens reconeixen. L'experiencia ens parla de que a tota la geografia espanyola, l'única forma que entenen es l'ocupació. Potser així podrem parlar seriosament.

El nostre compromís també és el de compartir aquest espai amb tota la societat que ens envolta, car la nostra és una visió social i humana que no podràn amagar.

Des de l'anarco-sindicalisme, des de Ponent, també es pot lluitar per l'autogestió.CNT-Ponent
Edifici sindicats, 5a planta
Lleida, a 16 d'octubre del 2003

Comentaris

Fotos mani CNT a Castelló contra la religió a les aules
19 oct 2003
cnt.jpg
Ahir dissabte 18 d'octubre una colla de gent, la majoria estudiants, es va manifestar pel centre de Castelló de la Plana contra la religió a les aules convocats i convocades pel sindicat CNT-AIT
cnt1.jpg
Mira també:
http://www.cnt.es
Boicot
29 nov 2003
Crec que hem d'idear bons mecanismes de boicot a l'església catòlica, principal interessada en deformar l'escola.
Sindicat Terrassa