Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: educació i societat
Cinquena Assemblea nacional de la CEPC
17 oct 2003
Avui comença a la localitat nord-catalana de Rià la V asemblea nacional de la Coordinadora d´Estudiants dels Països Catalans.
Un dels sindicats d'estudiants de referència als instituts i universitats, la Coordinadora d'Estudiants dels Països Catalans (CEPC), convoca aquest cap de setmana a tots els seus membres i simpatitzants a la Catalunya del Nord. A la localitat de Rià (Conflent), s'hi fa la cinquena assemblea nacional de la coordinadora,amb tota mena d'activitats de caràcter intern i, també, lúdiques.

Així, el programa comença avui mateix dia divendres amb una presentació de la CEPC a la Universitat de Perpinyà (19.00), seguida posteriorment per un concert del cantant Ben.

L'assemblea pròpiament dita es desenvolupa durant tot demà, fins a les deu del vespre quan està previst un nou concert amb Melting Sound,Afòniks i P2B a Vilafranca de Conflent.

La CEPC té implantació en totes les universitats del Principat, el País Valencià, les Illes i Catalunya Nord, a més de nombrosos centres de secundària.
Mira també:
http://www.coordinadora.net
http://www.univ-perp.fr

Comentaris

Endavant amb la CEPC
17 oct 2003
Tant de bó la CEPC continui treballant arreu dels Països Catalans. Malgrat les dificultats que existeixen per vertebrar un sindicat d'abast nacionsl, vosaltres ho esteu fent. Molts ànims i molta força.
Sindicato Sindicat