Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: corrupció i poder : educació i societat : fòrum 2004
Ajudem la gent de Font Florida!
17 oct 2003
Els veïns de Font Florida estan denunciant que l'Ajuntament i la Generalitat volen constuir una residència geriàtrica en un espai entre edificis, que el barri utilitza com a parc i pista infantil.
L'any 96 quan es va inaugurar el Parc de la Font Florida (a la Gran Via enfront del carrer Amadeu Oller) van demanar i l'alcalde va acceptar que l'espai en qüestió esdevindria una pista esportiva pels nanos del barri.Després, i veient que l'Ajuntament no els feia la pista promesa, la
van fer ells mateixos.
A esquenes dels veins l'any 98 l'Ajuntament va cedir el solar a la Generalitat per fer una residència.
Ara, cinc anys després els veïns se n'assabenten de què els van enganyar.
Quan han anat a protestar se'ls han tret de sobre i no han volgut ni escoltar una alternativa que fes compatible la residència i la pista.Els veïns es van manifestar al carrer fa uns dies, i van anar en manifestació a l'Audiència Pública del Districte.
Avui convoquen una manifestació a les 18:30 a Gran Via-Parc Font Florida per mesurar forces i llençar la campanya reivindicativa.
Intentem, si podem, anar a fer-los costat, doncs l'AAVV de la zona diu que no els fa costat per què no vol que s'endarereixi la residència.
Sindicato Sindicat