Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: globalització neoliberal : fòrum 2004 : mitjans i manipulació
que se jodan 2004 :: ignacio ramonet tampoc!!!
16 oct 2003
Continuant les accions de boicot a la multinacional "fòrum 2004 S.A.", vam conseguir contactar també amb l'ignacio ramonet, que va venir el dilluns al cccb a donar una xerrada.
Vam anar anonimament dos companys amb unes fotocòpies (molt cutres, a més a més!) per passar-li. En tres minuts, abans que comences la xerrada, li vam explicar tot, des de la especulació al poble nou fins a la participació de Indra, les hipocresies i les mentides i lo impopular que es aquest fòrum en una ciutat en que tanta gent està lluitant per tenir una casa i un plat calent (amb lo que valen els tomàquets!!)

Bueno, va flipar!!! va dir que un home havia quedat amb ell per parlar-li del fòrum, suposadament per convidar-ho; va dir que des de fora semblava bonic, que no s'imaginava ni que el govern d'aznar hi participaria! em va quedar grabada la expressió: "me habeis salvado!"

Ara a veure que fa: si participa igualment (justificant-se de qualsevol manera), si no participa, o si s'enrotlla i comença a fer una mica de informació (el tiu mou "le monde diplomatique" que es importantissim) contra el forum, i que el boicot es difongui.

Segueix la guerra de la comunicació!

Comentaris

Una qüestió tàctica
16 oct 2003
Companys i companyes,

Entenc que Indimedia és una bona eina també per a activitats d'aquest tipus. Tot i així, no hauriem de perdre de vista que ells tenen assalariats i més temps que nosaltres (també per consultar Indimedia).

Aquesta linea d'actuació (contactar amb les "personalitats" convidades) requereix -em sembla a mi- de certa discreció. Es tracta de què els hi peti als morros en forma de plante mediàtic dels personajillos.

Si elshi anunciem "a bombo y platillo" el que estem fent, els hi donem opurtunitat de reaccionar d'alguna manera. I resuta que són força espavilats.

Opino que no s'hauria comentar res d'això públicament fins que els contactes estiguin lligats.

De bon rotllo us ho dic.

Salut.
Re: que se jodan 2004 :: ignacio ramonet tampoc!!!
16 oct 2003
...és que hi ha gent garrula i punt.. que els agrada jugar a ser hippies intelectuals de ciutat...

LO QUE HAGA TU MANO DERECHA QUE NO LO SEPA LA IZQUIERDA.

buuuuuuum!!!
Sindicat Terrassa