Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme
Comunicat de premsa en relació a la manifestació "12 d'octubre: res a celebrar. Resistim els feixismes"
12 oct 2003
Comunicado de prensa en relación a la manifestación "12 de octubre: nada que celebrar. Resistamos a los fascismos"

x La Haine - Barcelona - [ 11.10.03 - 18:57 ]

Comunicado (castellano y català):

Las entidades y colectivos convocantes de las jornadas y de la manifestación "12 de octubre: Nada a celebrar. Resistamos a los fascismos", queremos hacer saber a la opinión pública:

- Que desde la llegada al cargo de delegada de gobierno de Susanna Bouis, y con motivo de la celebración de las tres últimas manifestaciones ciudadanas (13 de septiembre: Contra la Reunión cumbre de la OMC en Cancún; 27 de septiembre: Paremos la guerra; y 4 de octubre: en defensa por los espacios liberados) se ha intensificado la presión y el acoso contra la población barcelonesa, viendose restringidos sus derechos fundamentales a manifestarse con plena normalidad. Esta restricción hace especialmente inadmisible en el caso de las personas inmigradas, en que una simple identificación puede acabar representando la privación de libertad y posterior deportación.

- Que esta restricción se ha hecho evidente a través de cacheos e identificaciones policiales sistemáticas en los andenes y salidas de metro y en las immediaciones de los puntos de convocatoria. También con la presencia intimidatoria de los furgones antidisturbios a pocos metros de los manifestantes en todo el recorrido, y el vuelo a baja altura del helicóptero de la policía.

- Ante esta situación, y en relación a la celebración mañana domingo de la manifestación que cerrará las jornadas que han tenido lugar con un importante éxito de asistencia en el Parque del España Industrial los días 10 y 11 de octubre, la plataforma integrada por más de una treintena de entidades y colectivos, esperamos que esta vez sí se pueda celebrar con plena normalidad y desaparezcan los estorbos y dificultades referidas anteriormente, exigiendo a la vez a la delegada de gobierno que respete, en el ejercicio de su cargo, el derecho a la libertad de expresión y manifestación.

Barcelona, 11 de octubre de 2003

Plataforma contra el 12 de octubre. "12 de octubre: Nada que celebrar. Resistamos a los fascismos"


--------------------------------------------------------------------------------


[català]
Comunicat de premsa en relació a la manifestació
"12 d'octubre: res a celebrar. Resistim els feixismes"

Les entitats i col·lectius convocants de les jornades i de la manifestació "12 d'octubre: Res a celebrar. Resistim els feixismes", volem fer
saber a l'opinió pública:

- Que des de l'arribada al càrrec de delegada de govern de Susanna Bouis, i en motiu de la celebració de les tres darreres manifestacions
ciutadanes (13 de setembre: Contra la Cimera de la OMC a Cancún, 27 de setembre: Aturem la guerra, 4 d'octubre: En defensa pels espais alliberats) s'ha intensificat la pressió i l'assetjament contra la població barcelonina, veient aquesta restringits els seus drets fonamentals a manifestar-se amb plena normalitat. Aquesta restricció es manifesta com a especialment inadmissible en el cas de les persones immigrades, en que una simple identificació pot acabar representant la privació de llibertat i posterior deportació.

- Que aquesta restricció s'ha fet evident entre d'altres a través d'escorcolls i identificacions policials sistemàtiques a les andanes i sortides de metro i a les immediacions dels punts de convocatòria. També amb la presència intimidatòria dels furgons antiavalots a pocs metres dels manifestants en tot el recorregut, i el vol a molt baixa alçada de l'helicòpter de la policia.

- Davant d'aquesta situació, i en relació a la celebració demà diumenge de la manifestació que clourà les jornades que han tingut lloc amb un important èxit d'assistència al Parc de l'Espanya Industrial els dies 10 i 11 d'octubre, la plataforma integrada per més d'una trentena d'entitats i col·lectius, esperem que aquesta vegada sí es pugui celebrar amb plena normalitat i desapareguin els entrebancs i dificultats referides anteriorment, exigint alhora a la delegada de govern que respecti en l'exercici del seu càrrec el dret a la llibertat d'expressió i de manifestació.

Barcelona, 11 d'octubre de 2003

Plataforma contra el 12 d'octubre. "12 d'octubre: Res a celebrar. Resistim els feixismes"
Mira també:
http://www.lahaine.org/b2/articulo.php?p=1366&more=1&c=1

Comentaris

Re: Comunicat de premsa en relació a la manifestació
14 oct 2003
Sols un apunt.
Quan s'escriu un article en dos llengues (pel motiu que siga), per norma primer s'escriura amb la llengua minoritaria. Ja que si es posa primer la majoritaria, la llegira tot el món i a l'laltra ningu la llegira.

Solo un apunte.
Cuando se escribe un articulo en dos lenguas (por el motivo que sea), por norma primero se escribirá con la lengua minoritaria. Ya que si se pone primero la mayoritaria, todo el mundo leera esta y nadie la otra.

Gracies
Re: Comunicat de premsa en relació a la manifestació
14 oct 2003
calla capullo
Sindicato Sindicat