Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme
Club super 3 i els fatxes
11 oct 2003
Ei peña, dema un grup d'amics de l'institut que anirem a la festa del Club super 3 hem quedat a costat del palau sant jordi per boicotejar l'acte dels fatxes que fan pocs metres més avall.
Ens ajuntarem per baixar a rebentar l'acte dels nazis. Us convidem a tothom que pugeu a la festa dels supers a que us sumeu, no pot ser que els fatxes facin actes a costat nostre. Que us sembla la idea?

Comentaris

Re: Club super 3 i els fatxes
11 oct 2003
Seria una bona idea... però no creus k es una mica tard? La mani és d'aki 11 hores i la gent ja dorm!! Millor aneu a la pl. dels paisos catalans a les 12
Re: Club super 3 i els fatxes
11 oct 2003
Jo no hi pensava anar, però tinc un nen petit i pel que sé, allò estarà ple de canalla. Aviam si tenim una mica de seny, ja m'enteneu.
Re: Club super 3 i els fatxes
11 oct 2003
mejor pasad del club super 3 y vais a la mani.
Re: Club super 3 i els fatxes
12 oct 2003
TIENE COJONES,nos manipulan hasta en indimedia,no ha venido mucha jente porque este anyo apesta a oportunistas,que se han querido hacer propaganda,y que tanta organizacion durante todo el anyo a servido menos que las movilizaciones d anyos anteriores.
Re: Club super 3 i els fatxes
13 oct 2003
Es veritat que hi podría haver anat més gent -tot i que 2000 persones esta prou bé, no t'ho sembla- i aixó es pels quatre que van atacant a tothom acusant-los de la primera parida que els surt per poder fotre merder.

Perque el que tú i algun altre volieu era que no hi anés ningú. Per aixó us molesta tant que es fes aquesta mani i ataqueu tothom que hi va anar.

Malgrat tot ja ho veieu, hi ha va haver mani i va anar-hi moltíssima més gent del que volieu. Les vostres parides, com aquesta del Club Super 3 són tan bèsties que fan riure.
Re: Club super 3 i els fatxes
14 oct 2003
Per sort no va succeir res amb el Club Super3, creieu realment que era un lloc adeqüat per portar una acció que hagués pogut enmerdar a nens en una batalla campal o una reacció dels fatxes desproporcionada?

Ens estem tornant bojos?
Sindicato Sindicat