Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Agost»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
  01 02 03 04 05 06
07 08 09 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: antifeixisme
¿Quién lo sentirá?
10 oct 2003
La familia del sr. Bernal debe saber que, puesto que está tan orgullosa de que éste haya caido por la patria, somos legiones los que, quizá por ver en aquella esperpéntica situación que se vive en Irak sólo oportunismo y nada más que oportunismo, no podemos sentir la más mínima compasión.
Somos los mismos que en ese acendrado patriotismo que a algunos todavía les hinche el alma, no vemos más que “el último refugio de los pícaros y de los canallas� (Samuel Johnson).

Y lo que se supone hará ahora familia tan patriota será ofrecerse a "su" gobierno para misiones secretísimas similares que la permitan exponerse nuevamente a tan digno peligro...

Pero lo que es incuestionable es que conseguir el mismo honor que los homicidas y suicidas de aquellas tierras asiáticas buscan en sus acciones, es tanto como compartir, desde bandos opuestos, el honroso mérito de llevar la belicosidad hasta la muerte en Oriente Medio.

Comentaris

si
10 oct 2003
como las personas-bomba, los kamikace, los suicidas... morir por la patria...

en el fondo son idealistas perdidos : hay cosas muy hermosas por la vida como para ir matando y suicidandose d esa manera...
Re: ¿Quién lo sentirá?
11 oct 2003
Yo siento la muerte de aquelle niña de Basora...los ocupantes estan expuestos a la Resistencia de los PuEBLOS...AQU� Y EN iRAK.
Re: ¿Quién lo sentirá?
11 oct 2003
No crec que es pugui posar en el mateix sac, com fa "alguien", la "mort per la pàtria" d'un kamikaze palestí (per exemple) amb la d'aquest espia espanyol a l'Irak, ni tampoc li veig el sentit a invocar "las cosas muy hermosas de la vida". Que li ho diguin al poble palestí.

Dit aixó, em vull preguntar per a quina "pàtria" ha mort el senyor Bernal : per a donar vivenda als seus milers i milers de conciutadans sense sostre o que no poden marxar de casa els pares perquè no poden pagar-se una vivenda ?; per a alliberar de la brutal explotació i del ser tractats com a draps bruts pels "jefes" als joves i demés treballadors amb contractes escombraria o que treballen per a ETT's ?; per a apujar la pensió a milers i milers d'ancians que malviuen amb 50 o 60 mil ptes al mes ?; per a donar seguretat als treballadors que cada any cauen com mosques a la construcció, a les refineries, a les mines, a ...víctimes de les pèssimes mesures de seguretat laboral ? : NO !!!. És per a inflar la butxaca del gran capital propietari dels monopolis privats de serveis -Repsol, Telefònica, Endesa, Iberdrola-, dels banquers, és per a la promoció personal de fatxes fastigosos com l'Assnar, és per a que el rei Borbó segueixi escalant punts a la llista Forbes dels més rics del món, és per a mantenir encadenats a la seva pàtria els pobles no espanyols sotmesos al seu Estat.

Per tant, el senyor Bernal no mereix cap condol, ni tampoc la seva familia. Ell s'ho va buscar. Va lluitar per interessos podrits i hi va deixar la pell. Que es fiquin el seu "patriotisme" de cartró pedra per on els hi càpiga.

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more