Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: sense clasificar
Sobre la mobilitzacio del 12 d´Octubre
10 oct 2003
12:00 Plç Països Catalans
Hi ha un personatge que s´està passejant per indymedia des de fa una setmana informant d´una mani antifa al parc de l´escorxador...l´any passat un altre com ell també van intentar boicotejar la mani que es convocava a Urquinaona amb una convocatòria al Parc de l´Escorxador on van anar 10 persones.
Si recordeu 3 anys enrera si que es va convocar al Parc de l´Escorxador i més d´un miler de persones van intentar arribar a Montjuic i va ser impossible així que imagineu 15 persones.
És important estar units i no dividir-nos en un dia com aquest.

BCN ANTIFEIXISTA
12:00 PLÇ PA�SOS CATALANS

Comentaris

Re: Sobre la mobilitzacio del 12 d´Octubre
10 oct 2003
La convocatòria del Parc de l'Escorxador està planificada per fer fotos dels que s'hi concentrin. El tal Kaos aquest que no és tan anònim com es pensa té un bon sou per dedicar-se a rastrejar continuament el que es publica a Indymedia. Us heu fixat que el Parc de l'Escorxador és un lloc absolutament desert d'objectes i totalment a tir d'objectius de càmeres que puguin grabar des de l'hotel Plaza o des de la torre de Repsol? Doncs aquest tal Kaos si que s'hi ha fixat.
Apa Kaos, i records a Melenas, a Mortadelo i a Carachafada.
Re: Sobre la mobilitzacio del 12 d´Octubre
11 oct 2003
Hola Kaos, qui ets en realitat, el Jordi? No el cap de la brigada d'informació no es rebaixa a escriure a indymedia. Potser ets el....Mortadelo! No se, no sembla ser especialment idiota, ell no escriuria aquestes xorrades. Ja ho tinc! El Caraxafada!
No... Tu encara ets més tonto que ell. Doncs ja esta! Ets el Melenas! Ay, com et trobavem a faltar!(ironia) On t'havies ficat? Que cantabes ja massa, no.... Et van tenir que apartar una temporada, no? Bueno, quina alegria que ja estas per BCN.(Ironia) Fa mesos, no? que estas per aqui?

Si algu te ganes de trobar-se amb aquets encantadors personatjes (ironia) tots membres de la brigada d'informació de la policia nazi onal, que no dubti en acudir demà al parc de l'escorxador a les 11,30H on amés, podrà ser perfectament retratat, grabat, identificat, acosat, etc...
Si realment no us ve de gust coneixe'ls, cosa que seria bastant lògic, veniu a la manifestació convocada al la Pl. Paissos Catalans a les dotze.

Secretes, esteu malalts!!!!
Re: Sobre la mobilitzacio del 12 d´Octubre
12 oct 2003
sisi soc del csid no te jode , y e anat a la mani i ma donat pena que ageu perdut un any organitzan dia d merda,cagada listines cagada,dia d lluita dia d pau,QUE LA MANIPULACION OS ACOMPANYE LECTORES. los que an colgado esto y no se si os haveis dado cuenta estos dias han intentado boicotear la combocatoria alternativa a la mani "OFICIAL REJISTRADA"y que proponia un frente al fascismo mas contundente,pero segun algunos interesados enque la mani pacifica fuese masiba,me han tratado d secreta y facha me han insultado,por escrivir mal o por no dominar a la perfeccion el catalan,entonces me pregunto si no habre estado haciend una mani fascista o que?
Re: Sobre la mobilitzacio del 12 d´Octubre
13 oct 2003
Per pixar-se de riure, ara el ColoKaos aquest diu que ha estat boicotejat!! Aquestes i altres parides són un bon exemple de manipulació clàssica.

Qualsevol pot llegir als comentaris de missatges de dies anteriors com ha estat aquest el que ha intentat boicotejar els actes convocats per la Plataforma contra el 12 d'octubre.

Ho ha fet intentat provocar la divisió i l'enfrontament entre la gent que compartim l'antifeixisme i la lluita contra els totalitarismes; entre "violents" i pacifics, entre "anarkas" i independentistes, entre "oportunistes" que som tothom i algú inexistent que no passa d'aquest individu.

Es molt evident un intent sistemàtic i conscient de crear divisió i, en conseqüència, afebliment entre la pluralitat del moviment antifeixista.

Ho continua intentant, pero como que després de l'éxit de la mani -on van anar moltes més de 500 persones ja que fins i tot la guàrdia urbana en va comptar més d'un miler i mig- ja no sap que pot inventar-se, ara surt amb que han estat els altres els boicotejadors.

Pero el millor de tot és que afegeix collonades sobre si no sap escriure bé o no dominar el català o preguntant-se si va anar a una mano feixista.

Doncs es veritat que sembla escriure amb el cul, pero aixó es problema seu i no dels independentistes. Apren i deixa de queixar-te. Sobre si has estat fent una mani feixista, és evident que el passat 12 d'octubre estaves amb els fatxes de sempre o a casa teva veient el desfile de l'exèrcit espanyol a Madrid. O potser millor de les "fuerzas de paz" "no nacionalista" a la "capital constitucional". Tot estava ple de banderetes i banderes espanyoles agitades per una multitud de persones pero no us confoneu, allà no hi ha nacionalisme. Allà son tots anarkas como el pallo aquest.
Re: Sobre la mobilitzacio del 12 d´Octubre
14 oct 2003
Us imagineu un 11-S amb desfilada dels gossos de quadra guarnits de festa militar i fent ostentació guerrera de la senyera?

El xàfec de comentaris "no-nacionalistes" inspirats pel neolerrouxisme o pel clàssic autoodi seria espantós.

Doncs allà hi eren tots, els "no-nacionalistes" d'esquerres i els de dretes, celebrant, militarment, com no podia ser d'una altra manera, el dia de l'exaltació oficial de "la nación, la raza, el ejército y el (sub)imperio español".

I el 90% dels españoles cofois i gaudint d'una celebració tan poc nacionalista com aquesta.

Ja ho va dir el més gran "no-nacionalista" de la història peninsular recent: "(os lo dejo) atado y bien atado". Segurament es referia a aquell antic objectiu de mínims del "glorioso movimiento nacional no-nacionalista" dels anys 30 que reclamava: "antes roja que rota". Un objectiu molt fàcil de ser constitucionalment consensuat amb la "izquierda no-nacionalista nacional".

salut
Sindicato Sindicat