Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: especulació i okupació
Convocatòries en defensa del parc de la Font Florida
10 oct 2003
Els veïns i veïnes afectats per la construcció d’una residència de gent gran al Parc de la Font Florida, reunits en assemblea al Parc han manifestat per majoria absoluta el seu desacord.
NOTA DE PREMSA

    Els veïns i veïnes afectats per la construcció d’una residència de gent gran a la pista de jocs del Parc de la Font Florida, reunits en assemblea al Parc i un cop informats del projecte de la Generalitat i Ajuntament, han manifestat per majoria absoluta el seu desacord i han pres els següents acords.

- Penjar pancartes i llençols blancs als balcons.

- Assistir el proper dijous dia 9 a un quart de vuit en manifestació a la Seu del Districte, on se celebrarà Audiència Pública i efectuaran preguntes al Regidor sobre les propostes efectuades pels veïns/es.

- Efectuar una concentració a la Gran Via-cantonada Parc de la Font Florida divendres dia 10 a dos quarts de vuit del vespre i anar en manifestació pel barri.

- Contactar amb l’Associació de veïns de la Font de la Guatlla per demanar-los el suport que fins ara no han donat.

- Fer gestions davant del Departament de Benestar i Família de la Generalitat per tal de comprovar que en tots els tràmits efectuats sobre aquest projecte s’hagi actuat amb tota correcció i legalitat.

- Efectuar consultes per saber quin dia han previst els responsables del govern fer l’acte de “col.locació de la primera pedra� per ser-hi presents i poder així dialogar amb la consellera Rigau que fins ara ha defugit les nostres sol.licituds d’entrevista.


Comissió de veïns. Mineria, Gran Via, Trajà, Font Florida.


4 d’octubre del 2002
Sindicato Sindicat