Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme
12 oct mani antifa 11:30?
10 oct 2003
Cap agresió sense resposta
Nomes existeix la convocatoria del 12-oct a les 12h a la plaça paisos catalans.... que ha passat aquest any..... no hi ha mani antifa??
Hem abaixat el cap al poder....
Gracies a la platafroma per ajudar a que els 12-oct. i molts altres dies (com a castelalr, valencia, L'H) les notres plaçes i carres siguin ocupades per nazis! i ningu els planti cara!
per un 12-oct en llibertat, cap agresió sense resposta!
no passaran!!!

Comentaris

Re: 12 oct mani antifa 11:30?
10 oct 2003
qe cadasq faci el qe cregui qe a d fer aqell dia!!! ... pro tornen temps d lluita
Re: 12 oct mani antifa 11:30?
10 oct 2003
avui divendres concert a callús, bages, amb amenaça de presència d'indesitjables nasis
Re: 12 oct mani antifa 11:30?
10 oct 2003
A veure, sembla que hi ha gent que no te ganes d'assabentarse de quines son les convocatories. La convocatoria per a la manifestació antifeixista es el 12 d'Octubre a la Plaça dels Països Catalans. Aquesta convocatoria preten agrupar el maxim de gent possible per a mostrar un ampli rebuig al feixisme. Ara bé sembla que hi ha gent que només sap 'donar canya' un dia determinat i que la resta de l'any es rasquen la panxa. Així tampoc aturarem l'acte feixista. Està clar que la fórmula no la té ningú perque mentre els feixistes comptin amb la connivència de les institucions, tenim poques probabilitats d'èxit. No estic dient que una resposta violenta sigui il.legitima, però potser si que hem de provar coses diferents. Durant aquests últims 5 anys de mani antifa ja podem comptar amb més de 100 detinguts i detingudes que s'enfronten o ja estan condemnats a llargues penes de presó i multes que sumen una quantitat de diners desorbitada. Ho sabieu aixó? Han servit d'alguna cosa totes aquestes detencions??? S'ha aturat l'acte feixista??? Esta clar que hem de defensar l'antifeixisme PER TOTS ELS MITJANS (i vull dir per tots!!!) però sobretot hem d'evitar actuacions de violència per la cara i plantejar els disturbis com quelcom lúdic i divertit. La violència només té sentit si es organitzada.
Re: 12 oct mani antifa 11:30?
10 oct 2003
Em sembla patètic el tó del primer comentari en el que es dona les gràcies a la plataforma antifa de la presencia de nazis a diferents localitats catalanes. De veritat creus que la culpa d'això la té la plataforma? Em sembla fatal que es critiqui la feina que molta gent duu a terme de amnera incansable per tal d'aturar l'acte feixista. La culpa no es de la plataforma, innocent! La culpa, com bé diu el comentari anterior es de les institucions. Potser que et miris més cap a qui dirigeixes les teves crítiques. Em sembla molt cómode fer-ho des del teu ordinador personal. També agraïr al comentari anterior la menció que fa de les persones detingudes. Ja que no podreu saber mai la ràbia que es sent de que haver passat 10 dies a la presó i després rebre una condemna de 2 anys no serveixi per a aturar el seu acte.
Re: 12 oct mani antifa 11:30?
10 oct 2003
Estic d'acord amb en antifa, aquest any tots i totes a la mani que comença a la pça dels Països Catalans, aquesta és la manifestació a la que aniran tots els antifeixistes organitzats i que lluiten durant tot l'any. Altres aventurismes cutres desorganitzats i que fan tuff a maderos o a crostagamberrisme sobren...

OFENSIVA ANTIFA CADA DIA, TOT L'ANY!!!
Re: 12 oct mani antifa 11:30?
10 oct 2003
11:30 parc escorxador puntuals. a monjuik no se celebra res.
Re: 12 oct mani antifa 11:30?
10 oct 2003
esta previsto subir a monjuik en pequenyos grupos y atakar fisicamente el acto o bien con una llubia d piedras desd un poco mas arriba se recomienda vestirse lo mas discreto posible mas instrucciones 12 octubre a l escorxador sote l estatua Miro a les 11:30 salut i lucha.
Re: 12 oct mani antifa 11:30?
10 oct 2003
no es tracta de fer una mani per lluitar per catalunya sino per lluitar contra el feixisme...
una patria es igual d'on sigui, es la mateixa merda. una bandera es un drap tingui els colors ke tingui!!!

a la merda les nacions!
Re: 12 oct mani antifa 11:30?
10 oct 2003
A veure aquest tal "kaos" d'on ha sortit? Què ets un madero, no? Perquè si no ets un madero ets més curt del que em pensaba. Si realment estàs convocant això seriosament, com se't acut explicar aquí que vols anar en grupets, que no sé què i no sé quantos... tu no saps que qui no falla cap dia a mirar-se aquesta plana són precisament els maderos?
De debò, no sóc pas pacifista i no renuncio mai a cap forma de lluita, però sempre que sigui ben organitzada i amb gent que treballa tot l'any, no que per moda o pel que sigui vagi de superantifa un dia i després no realitzi un treball coherent i amb regularitat.
Cada dia resistència contra tots els feixismes!
aquest diumenge totes a Països Catalans a les 12 hores!
CONTRA EL FEIXISME, ORGANITZEM LA RESPOSTA!!
Re: 12 oct mani antifa 11:30?
10 oct 2003
ho tenim tot preparat no us preocupeu,sabotatge als actes faixistas,segur que niauran mes secretes darrere la mani dela placa paisos catalans,atake apatxe monjuik es nuestra no volem nazis.
Re: 12 oct mani antifa 11:30?
10 oct 2003
kaos, el anarquismo NO es ningún caos.
Y encima, no se escribe con K, ah... claro, ahora lo entiendo, que tú eres del rollito, y escribes con k porque es más guay, ¿no?

El anarquismo no es cosa de niños que beben cerbeza.
doncs jo diria...
10 oct 2003
jo diria que el tal kaos o és un nen que beu cervesa (el divendres fins a les nou) o és algun pallasso amb ganes de tocar la pera o és un poli. fixeu-vos que escriu després de cada missatge que es publica.

i amb el comentari d'ara s'ha superat...

amb cervell i per tots els mitjans
Tots contra el feixisme !
Espanyolisme també és feixisme !
Re: 12 oct mani antifa 11:30?
10 oct 2003
11:30 escorxador.
Re: 12 oct mani antifa 11:30?
10 oct 2003
És un madero, no aneu a l´escorxador. 12:00 PLÇ PAISOS CATALANS
Re: 12 oct mani antifa 11:30?
10 oct 2003
el 12 d'octubre, a la plaça dels països catalans!! Allà estarem els antifeixistes!! Kaos... em sembla k et quedes sol!!
per el 12oct
10 oct 2003
1_12octubre(b).jpg
unio = força
Re: 12 oct mani antifa 11:30?
11 oct 2003
"atake apatxe"!? Per pixar-se de riure, només havent llegit aixó ja en tinc prou. Si algú vol anar a la convocatòria d'aquest apatxe Colokao que hi vagi, pero si realment vols fer res útil ves a la mani de les 12:00 a la Plaça del Paisos Catalans.

Tota la resta són collonades, i potser pitjor encara.
Kaos=brigada de información
11 oct 2003
Kaos=brigada de informaciónKaos=brigada de informaciónKaos=brigada de informaciónKaos=brigada de informaciónKaos=brigada de informaciónKaos=brigada de informaciónKaos=brigada de informaciónKaos=brigada de informaciónKaos=brigada de informaciónKaos=brigada de informaciónKaos=brigada de informaciónKaos=brigada de informaciónKaos=brigada de información
Re: 12 oct mani antifa 11:30?
11 oct 2003
Hola Kaos, qui ets en realitat, el Jordi? No el cap de la brigada d'informació no es rebaixa a escriure a indymedia. Potser ets el....Mortadelo! No se, no sembla ser especialment idiota, ell no escriuria aquestes xorrades. Ja ho tinc! El Caraxafada!
No... Tu encara ets més tonto que ell. Doncs ja esta! Ets el Melenas! Ay, com et trobavem a faltar!(ironia) On t'havies ficat? Que cantabes ja massa, no.... Et van tenir que apartar una temporada, no? Bueno, quina alegria que ja estas per BCN.(Ironia) Fa mesos, no? que estas per aqui?

Si algu te ganes de trobar-se amb aquets encantadors personatjes (ironia) tots membres de la brigada d'informació de la policia nazi onal, que no dubti en acudir demà al parc de l'escorxador a les 11,30H on amés, podrà ser perfectament retratat, grabat, identificat, acosat, etc...
Si realment no us ve de gust coneixe'ls, cosa que seria bastant lògic, veniu a la manifestació convocada al la Pl. Paissos Catalans a les dotze.

Secretes, esteu malalts!!!!
Re: 12 oct mani antifa 11:30?
12 oct 2003
quina pena que em feu manipuladors i fatxes aneu a la merda la mani ha sigut un fracas.
Sindicat Terrassa