Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: mitjans i manipulació
CONTRABANDA A LES FESTES DE LES CORTS
10 oct 2003
Radio Contrabanda (91.4 F.M) estara present en les festes populars del barri de les Corts avui divendres 10 i dema dissabte 11.
Contrabanda F.M. monta una paradeta en la plaza Sol de Baix, on es realitzaran els concerts (radio rahem, pomada, etc.), xerrades, campionats de botifarra i altres activitats de les festes populars d'aquest any.
Per tant, a part de poder comprar alguna camiseta i col.laborar en el nostre projecte, també us podreu informar sobre l' emissora en persona, despres d'uns ultims dies polemics.
Aprofito per dir, a titol personal, no del col.lectiu, que varis membres de la radio vam assistir a la reunió que va haver a les naus el diumenge passat enmarcada en les jornades Parles i canals, on vam poder xerrar, sense aprofundir gaire malauradament, amb diverses persones d'altres col.lectius.
Mira també:
http://www.contrabanda@contrabanda.org

Comentaris

Re: CONTRABANDA A LES FESTES DE LES CORTS
10 oct 2003
12 octubre ,11:30 parc d`escorxador manifa alternativa disfrazadopolicial vamos a asaltar la concentracion fascista d monjuik anarkoatake.
aupa contrabanda!!
10 oct 2003
yo tambien estuve en la mesa redonda y he de decir q es gente joven con ganas. para mi se saco en claro q si q son movimiento social (se les acusaba d lo contrario) q qiere dar la cara (gente d la q critico no vino luego a decir en la cara y a debatir sobre el tema) y q aunque no hubo suficiente tiempo para profundizar creo q se ayudo a consolidar el tejido social, a conocernos (los 8 gatos q somos) a q a lo mejor se aprenda el jabata (programa para la parrilla d una radio) y sobretodo espero a q este colectivo continue con ganas haciendo.
Com us agrada que parlem de vosaltres, eh?
10 oct 2003
Doncs vinga, parlem

Bona nit alguien,

Una pregunta, amb una taula rodona tens suficient per saber si algú és moviment social? Ets un crack! Et van ensenyar el carnet, o què? O potser vols dir que eren molt autèntics i, així, amb estètica del rollito? O potser, com que tú també ets de Contrabanda, has fet introspecció tot descobrint lo movimentista que ets?

Per donar-te elements que et puguin fer replantejar els teus judicis lleugers sobre altre gent, t'engantxo això: a la web de la campanya Okupem les ones apareix aquest comunicat, que també va ser entregat a la gent de Les Naus:

Resposta a la convocatòria de la taula rodona sobre ràdios lliures

Considerem interessant la proposta d'un debat sobre les ràdios lliures i l'ús de la ràdio com a espai per a l'activisme, cosa que de fer és un dels objectius de l'Assemblea per la comunicació social (podeu veure els plantejaments en aquesta web). La convocatòria, però, ens sembla precipitada i poca clara.

Considerem que podria ser més interessant i fructífer partir d'una proposta més concreta que no pas el debat que ha sorgit aquests dies a Indymedia, on es barregen moltes qüestions (algunes molt interessants, altres insults, mitges veritats o mentides que no porten enlloc).

O sigui que encantats a trobar-nos un dia per tractar qüestions com els principis o objectius de les ràdios lliures en el context actual, les formes de comunicació dels col·lectius i moviments i la ràdio, les formes d'accés als canals radiofònics, les diferents estratègies d'utilització de les ones, etc, amb una convocatòria àmplia i variada i amb prou temps per a un mínim treball de reflexió previ dins de cada col·lectiu que hi vulgui participar.

Assemblea per la comunicació social


Pos eso.

I a Contrabanda felicitats per la important notícia que ha penjat. UNA PARADETA!!! Això si que és digne de saber! Mireu, si tots els col·lectius que monten una paradeta en algun lloc, ho publiquessin a Indimedia cada vegada, petaria el servidor. Aquest detallet ens dona una mesura de lo acostumats que esteu a sortir del vostre xiringuito. Una cosa que pels col·lectius és quelcom quotidià, vosaltres ho convertiu en notícia... fffff... No negaré que m'hagués agradat veure quantes comissions i subcomissions s'han reunit per montar un xiringo a una festa major de barri.
Encara que, és clar, qui fa el que pot no està obligat a més, però si el que pot és ridícul, que no vagi per la vida del que no és.
Sindicato Sindicat