Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: corrupció i poder
Planta cara als polítics a aquestes eleccions de la generalitat
09 oct 2003
Benvolguts amics i amigues d' arreu de CatalunyaCom ja sabeu el proper mes de novembre hi ha comicis electorals per les autonòmiques a Catalunya i de moment des dâ UNA ALTRA DEMOCRÃCIA ÃS POSSIBLE estem intentant posar les eines necessàries per continuar la nostra feina de fomentar la participació ciutadana com una alternativa a la democràcia existent.Volem contribuir dâ una manera eficaç a la construcció dâuna societat més lliure, més justa i més solidària, on totes les persones es tinguin en compte. Potser sona una mica ingenu, però a nosaltres no ens fa vergonya expressar els nostres sentiments, la nostra intenció no es voler aparentar res .Si per ser més eficaços hem de posar-nos dins de les regles del sistema que sâanomena âjoc democràticâ? ho farem sense complexos, però amb la visió posada sempre en la creació de sistemes de democràcia participativa.Et proposem un projecte dâesperit optimista, obert a la participació de tothom, Amb ganes de combatre la opressió, però no des de la compassió o la caritat, sinó mitjançant lâacció ciutadana directa. I ho farem amb la satisfacció que produeix el sentiment dâanar-nos alliberant de les injustícies.Hem sintetitzat les nostres propostes i lâesperit que impregna amb les idees de les persones que han participat en la primera part dâaquest projecte, no tenim programa per que ho volem fer amb la teva col·laboració i amb la de totes les persones que habiten aquest país.Per això hem obert les llistes a tothom que vulgui participar i que vulgui tenir un paper actiu en la política mitjançant sistemes de participació ciutadana.Si vols apuntar-te només has dâomplir el document adjunt i enviar-lo junt amb una fotocòpia del DNI al número de fax 934 410 745.Ho he u dâenviar avanç del dilluns 13 d'octubre a lâatenció de Raül.Gràcies per la vostra atenció⦠Una altra democràcia és possible i entre tots i totes ho podem aconseguir.
Mira també:
http://unaaltrademocraciaespossible.net
http://otrademocraciaesposible.net

Comentaris

Re: Planta cara als polítics a aquestes eleccions de la generalitat
10 oct 2003
no se com sou els de fora del poble, pero al meu us heu comportat com uns autentics gusanos.
-la gent que desde feia uns 7 o 8 anys portavem i participavem als anomenats moviments socials vam crear una casndidatura, que per primera vegada unia a tota la gent que es movia desde diferents ambits.
-vosaltres veu fer una, amb el discurs de ser els moviments social i no se que polles, pero cap de la llista se l'hi havia vist mai el pel poble en qualsevol movida (antifa, eco.....)i ara a mes el gran lider ( el cap de llista es dedica a escriure al diari del poble amb el mateix discurs i ni se li veu el pel en cap reunio. de que aneu?
no sou mes que uns pijos glovas enlluernats, recapaciteu una mica i colavoreu de veritat amb els moviments socials i demes que ja porten molts anys de lluita...
Re: Planta cara als polítics a aquestes eleccions de la generalitat
10 oct 2003
CATALANISTAS FACHAS
Re: Planta cara als polítics a aquestes eleccions de la generalitat
10 oct 2003
en nómina del estado.
Re: Planta cara als polítics a aquestes eleccions de la generalitat
10 oct 2003
a darg: no conec la problemàtica del teu poble ni els fets que expliques, només dir-te que cada llista actua de forma totalmant autònoma i és fa responsable dels seus actes. Suposo que parles de les anteriors eleccions municipals on va participar un munt de gent que ara a decidit no repetir, moltes de les llistes que es van crear han quedat dissoltes i ara només continua activa Barcelona i Hospi. Si algú pot explicar els fets que comentes, endevant.

Respecte a la colaboració amb als moviments socials s'ha de parlar a dos nivells:

- individual, on cada un ha col.laborat i col.labora de diferents maneres i nivells amb diferents entitats.

- com a col.lectiu, obert a tota mena de col.laboracions amb tothom que respecti els drets humans i col.labori per vies democràticas. De fet a Indymedia s'han penjat propostes per participar i gairabé sempre s'ens ha acusat de "col.laboradors amb el sistema" i hem rebut l'insult com a resposta a les nostres propostes (mirar més amunt)... qui no vol participar, donç?

Com agraden tant les cites deixaré una d'en Negri:

"la alternativa al capitalisme és la democracia absoluta"... en això estem. Vols participar?
Re: Planta cara als polítics a aquestes eleccions de la generalitat
10 oct 2003
No votéis a la izquierda, que traerá despilafarro y os quitarán las casas y los coches!

Absteneros, que los comunistas violarán a vuestras mujeres e hijas.

No votéis, que sólo quieren el mal y quitaros vuestros "trabajos".

Sobretodo, no penséis en política nunca, y dejaros comer el tarro por nosotros, que sabemos lo que necesitáis....
Re: Planta cara als polítics a aquestes eleccions de la generalitat
10 oct 2003
12 octubre sangre en monjuik muerte a los fachas,11:30 escorxador.
Re: Planta cara als polítics a aquestes eleccions de la generalitat
10 oct 2003
Patétic, simplement.
Re: Planta cara als polítics a aquestes eleccions de la generalitat
10 oct 2003
si voleu enviar els documents aquesta es la adreça.

Ho sento per lo del teu poble, pero com que el coneixes, parla directament amb ell. Jo ni tan sols se a

no hi ha cap representant ni cap de llista, uns dels principis de una altre democracia es posible es no sols no creure en la democracia delegativa o representativa sino combatre-la.
Sindicato Sindicat