Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: educació i societat
Vª Assemblea Nacional de la CEPC a Rià (Conflent)
08 oct 2003
Comunicat de premsa per la propera Assemblea Nacional de la CEPC
Des de la Coordinadora d’Estudiants dels Països Catalans (CEPC), sindicat estudiantil present arreu del territori, ens plau comunicar-vos que els dies 17, 18 i 19 d’octubre realitzarem la nostra cinquena Assemblea Nacional a Rià (Conflent). En aquesta, us avancem que sobretot es debatrà al voltant de l’Espai Europeu d’Ensenyament Superior (anomenat també procés de Bologna), veritable punta de llança de les lluites estudiantils universitàries per aquests propers cursos ja que està en joc la supervivència del migrat ensenyament públic així com la pèrdua del poc poder decisori que mantenim encara als Països Catalans sobre el nostre ensenyament.
Així doncs, prenem el compromís de treballar per allò que ens afecta com a estudiants, i això només és possible potenciant la nostra vessant sindical, sense renunciar a l’agitació i l’acció directa, sent conscients que cal conèixer allò al que ens enfrontem per tal de poder oferir una veritable resposta a les agressions capitalistes.
Amb aquesta intenció, rebrem una delegació d’Ikasle Abertzaleak (Euskal Herria) així com del col·lectiu Espacio (antigues CAEF, Estat Espanyol), presents i actius en aquesta etapa on s’està acabant de definir aquesta nova normativa d’abast europeu, reforçant-hi lligams i compartint informacions per tal de lluitar plegades, alhora que nosaltres hem de fer sentir la veu de les nacions sense estat.
Alhora, l’Assemblea es complementarà amb una presentació de la CEPC a la Universitat de Perpinyà el divendres 17 i el dissabte 18 celebrarem un concert a Vilafranca del Conflent amb els grups Melting Sound, Afònics i P2B, per amenitzar l’Assemblea i que serviran per finançar part d’aquesta.
Per finalitzar, no volem passar per alt la importància de celebrar la nostra Assemblea Nacional a la Catalunya Nord, tot consolidant les nostres estructures per tal d’intentar oferir una eina de cada cop més qualitat al conjunt de l’esquerra independentista arreu dels nostres instituts i universitats. Així doncs, comptarem amb els nous nuclis de la Universitat Rovira i Virgili (URV) i Eivissa.

Estudiant, organitza't i lluita!
Per un ensenyament públic, popular, català i de qualitat
Mira també:
http://www.coordinadora.net

Comentaris

Re: Vª Assemblea Nacional de la CEPC a Rià (Conflent)
08 oct 2003
<H3>Així es fan les coses,
<b>ben fetes!!</b></H3>
M'agrada la CEPC
09 oct 2003
M'agrada que la gent de la CEPC demostri que es pot treballar a les universitats i instituts sense ser ni uns cutres ni uns sectàris. Continueu així.
Sindicato Sindicat