Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: antifeixisme : corrupció i poder : criminalització i repressió : pobles i cultures vs poder i estats
Enrique y la "democracia" a la española
07 oct 2003
Cuando Enrique Villar dice que «impediré una consulta ilegal si mi Gobierno me lo pide», todo el mundo sabe a qué se está refiriendo, es decir, de qué instrumentos dispone el delegado del Gobierno español en la CAV para cumplir su promesa: ¿una patrulla de la Guardia Civil o de la Policía Nacional en cada colegio electoral?
Sí, si “su� gobierno se lo pide. Sería un espectáculo impagable en la Europa del siglo XXI. La opinión pública internacional se preguntaría qué tiene de malo preguntar, y por qué el Gobierno español tiene tanto miedo a la respuesta.
Se percataría de que en esa Europa del siglo XXI, un gobierno que se dice democrático tiene que recurrir a métodos propios de una dictadura para silenciar la voz de un pueblo; a la mordaza para cerrar bocas y al manto de la contra-información para ocultar reivindicaciones políticas. Intentando prohibir películas y referendums, cerrando periodicos.

Villar se ha leído bien el manual del buen gobernador civil de otras épocas. Al fin y al cabo, el gobierno al que obedece padece de idéntico anacronismo.

Comentaris

Re: Aupa Enrique!
08 oct 2003
Kaixo Ibarra (al lado de Tolosa).
Creo que la opinión pública internacional lo que se preguntaria es ¿como se ha tardado tanto en actuar contra un gobierno autónomo que es traidor a su propio pais?
Porque sepas que esa opinión pública que reaccionaria a favor del "oprimido pueblo vasco" quedaria circunscrita a cuba,(donde se fusila disidentes y se encarcela durante 40 años a internautas)Corea del Norte,Los zapatistas,las Farc,Hamas y Yihad Islamica( alos que invitasteis hace 2 años a Euskal Herria-pais de chistera de mago-llevandoles a dar un paseo paa enseñarles como matar Españolazos ,desgraciadamente ellos son los maestros reventado niños.Por que en el resto del mundo Batasuna es i-le-gal,ilegal nadie quiere saber nada de vosotros,solo los vascos nazZionalistas se apoyan entre ellos.

1000 personas asesinadas
6000 heridos
14000 afectados directos
200000 exiliados
============================
221000 razones para pedir la independencia
Entre los asesinados hay 27 niños,algunos de meses de edad,67 mujeres algunas embarazadas que por supuesto perdieron la vida.

ETA NO ,COMPLICES TAMPOCO
Fora feixistes d'Indymedia
09 oct 2003
"Un gobierno autonomo que es traidor a su propio pais?". A que ets refereixes amb aquesta frase, per tu quin és el seu país? Segurament em diràs que España, doncs sento dir-te que estàs equivocadíssim, i si no temps al temps, la majoria d'Euskadi és nacionalista, encara que sigui el 51% que vota partits d'aquest àmbit, enfront dels 49% espanyolistes que els hi agrada dir-se constitucionalistes i estatutistes, tot i que no van votar ni una cosa ni l'altre. Per vosaltres amb un 51% no hi ha suficient per declarar l'independència, en canvi el 49% dels espanyols si que són suficients per imposar a tot un poble quedar-se a Espanya. Que democràtics!! No heu pogut guanyar per més gossos que us heu fotut, Mayor Oreja babeja i els seus deixebles també, i ara tampoc guanyareu. Euskadi us fa mal i jo m'alegro.

La vostra democràcia és una falsedat, si vols et recordo que els que manen venen d'on venen, i que encara no han condemnat el cop feixista de Franco que no va fer 1000 assassinats, sino UN MILIÓ. Estaràs molt content votant a un feixista anomenat Aznar que ha provocat la mort de més de 6000 iraquians innocents pel petroli, això en canvi no surt en les vostres estadístiques.

Et pregaria que anessis als fòrums de Noves Generacions o de qualsevol feixista per l'estil, allà trobaràs molts amics feixistes com tú, que només veuen les morts que els interesen, i als quals no els importaria treure els tancs a Euskadi i matar a quants més nacionalistes millor.

Ulises has tornat a Itaca però Penelope t'està posant les banyes i estàs resentit i amargat, et dius "mosca cojonera" i aplaudeixes a Enrique Villar, valent fill de la gran puta, i a la figura de delegat del govern que és imposada per Franco. Vaja mosca cojonera que només pica cap una banda, les mosques i els insectes tenen més inteligència que tú.

També t'hem trobat per d'altres notícies defensant el sionisme assassí de l'estat d'Israel. Aquesta insensibilitat cap a les morts que no et toquen, encara que siguin milers, fa que molts ens alegrem quan un porc com tú, mori per "accident" i engrandeixi les teves estadístiques de martirs, per cert també està Carrero en aquesta llista?

Euskal Herria com els Països Catalans, com Galiza i com tots els pobles que vulguin un dia seran lliures, España caurà pel seu propi pes, reescriurem la història i anomenarem als feixistes pel seu nom. És qüestió de temps, la vostra repressió ens reafirma en la nostra lluita.

GORA EUSKAL HERRIA ASKATUTA
TXAKURRA KANPORA
Re: Enrique y la
09 oct 2003
Este fascista que se cuela en esta web,debería entrar en foros del ABC,La Razón,etc...más de acuerdo con su mentalidad de polícia,¿llevará tricornio el muy subnormal ?
Anda, vete a invadir Irak (si tienes tantas ganas de invadir algo )allí lo mismo te vuela la cabeza la Resistencia iraquí ,como al espía ese del Cesid.
Re: Enrique y la
09 oct 2003
Eixe Ulises está begut...o ès així de veres ?
Gora Ezkadi !
Visca el Pais Basc lliure i Independent !!!

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more