Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: altres temes
Sopar d'homenatge als repressaliats a València
07 oct 2003
HOMENATGE ALS REPRESALIATS A VALÈNCIA
L'Assemblea Comarcal de l'Horta d'Endavant (OSAN) i l'Associació Cultural la Lluna Roja realitzem el proper 8 d'Octubre un sopar popular d'homenatge als repressaliats d'enguany. L'acte consistirà en un sopar de paiporta que es desenvoluparà prop del Racó de la Corbella. Durant el sopar hi haurà el parlament d'un defensor de l'Horta de la Punta i posteriorment col·locarem una placa en record de tots aquells que han estat perseguits al llarg de la història en la lluita social i en la defensa de la terra.
El preu serà 6 euros dels quals una part aniran a pagar les despeses de la repressió del company defensor de la punta i la resta es destinarà a una caixa de resistència que està formant-se a València.
Per assistir al sopar us demanem us poseu en contacte amb aquest mail (de l'Ass. d'Endavant de l'Horta) o bé amb la gent que duu la barra del Racó indicant l'organització, col·lectiu, Centre Social, Ateneu, al que pertanyeu i el nombre de gent que hi assistirà per la vostra part abans del dia 6 d'Octubre a les 22h de la nit.

Comentaris

Re: Sopar d'homenatge als repressaliats a València
07 oct 2003
Encara estàs a temps d'inscriure't al Sopar. Envia la reserva al nostre mail i el nombre de gent que assistirà.
LA SOLIDARITAT... LA NOSTRA MILLOR ARMA
Sindicato Sindicat