Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
Última hora des de l'Audiència Nazional
06 oct 2003
Avui ha començat el judici contra 8 catalans/es a l'Audiència Nazional. Un nombrós grup de suport d'arreu de Catalunya ha sortit aquesta matinada cap a Madrid, per mostrar la seva solidaritat amb els/les encausats/des.
Aquesta matinada un grup de companys/es s'ha dirigit cap a L'Audiència Nazional. Durant el camí en el tram entre Vilafranca i Lleida, s'han trobat una patrulla dels Mossos de Quadra i una "lletera" d'antidisturbis d'aquest mateix cos policial. Han estat conduïts fins una àrea de servei, on s'han vist rodejats de cinc lleteres d'anti-avalots, dos cotxes i un helicòpter. Acte seguit els han fet baixar de l'autocar, i els han fet col·locar en línia amb les mans visibles i amb el DNI. Han identificat i escorcollat a totes les persones presents, i els han registrat l'equipatge sense que ells hi fossin presents. Aquestes persones han sigut gravades i fotografiades durant una hora, fins que han pogut seguir el seu camí.

Un cop a Madrid s'han concentrat amb altres companys i companyes a l'Audiència Nazional on han pogut llençar crits de solidaritat amb els nostres companys/es pres@s. Varies persones han pogut estar per els voltants de l'Audiència tot i que la policia no feia res més que identificar a persones i mostrar-se prepotents. Mentrestant ha hagut un grup de persones que han pogut assistir a la vista del judici, mentres els altres es concentraven davant de L'Audiència. Les persones que es trobaven fora han estat obligades i escortades per la policia Nazional a allunyar-se dels voltants. Aquestes han decidit separar-se en grups per anar a la part de darrera d'aquest tribunal d'excepció, i encara que tots no han arrivat ha hagut un grup que ho ha aconseguit i han vist els pres@s i han pogut fer crits i aplaudiments de suport.

El judici que havia de començar a les 10:30,m ha començat a les 12h. Cap dels membres del Comando BCN ha reconegut no conèixer ni a Laura ni a Zigor. La Laura i altres preses han denunciat en la seva arrivada a l'Audiència Nazional, haver patit maltractaments durant el seu trasllat de Soto del Real.

Seguirem informant del desenvolupament d'aquesta nova farsa politico-policial.

SALUT I REVOLUCIÓ!!!

PRES@S AL CARRER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comentaris

Re: Última hora des de l'Audiència Nazional
07 oct 2003
llivertat inmediata!
Sindicato Sindicat