Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: especulació i okupació
El Veïnat defensa el Parc de la Fonflorida
05 oct 2003
Lluita contra la decisió de construir un geriàtric enmig d'una zona de jocs
La decisió de l'Ajuntament i la Generalitat d'instalar un geriàtric a la zona de jocs del Parc de la Fontflorida ha escalfat els ànims del veïnat de la zona, situada entre el carrer Fontflorida i al Via Trajana, just a tocar de la Gran Via, al barri de la Font de la Guatlla.
El solar, que fa cinc anys que és objecte de conflictes entre les administracions autonòmica i municipal, ja que no és apte per a realitzar-hi un equipament d'aquestes caracterísitiques, però la proximitat de les eleccions s'han decidit finalment a fer-lo.
El veïnat afirma que hi ha una alternativa millor just al costat del lloc decidit, que permetria fer un equipament més gran i que no molestaria ningú, encara que resultaria més car. També denuncien l'actitud poc transparent del Districte, que va obrir el període d'alegacions just abans de les vacances, i tot i així encara no ha contestat les alegacions presentades. Tampoc cap representant polític municipal s'ha dignat a reunir-se amb ells, tot i que ho han demanat tan a la regidora, Imma Moraleda com a l'alcalde, Joan Clos; que els han rellegat al gerent del Districte Josep Maria Puga.
Les obres ja estan licitades i amb els permisos concedits, i algunes fonts afirmen (l'agenda de la Generalitat no ho confirma) que Jordi Pujol anirà a posar la primera pedra el proper 11 d'octubre.
Des de la Comissió de Veïns s'estan discutint les diferents mobilitzacions a desenvolupar per tal d'aturar el projecte.
Sindicato Sindicat