Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: especulació i okupació
Quina valoració feu de la mani d´ahir?
05 oct 2003
Valoracions
Punts positius:

-La gran afluència de gent, unes 5 mil persones diuen alguns medis 2 mil la Guàrdia Urbana però en tot cas un bon número.
-Les accions que es van fer durant la marxa, les pancartes estaben molt currades.
-L´ambient combatiu que es respirava i les ganes de fer-se sentir.

Punts negatius:

-Un incident bastant desagradable va ser arribant a Arc del Triomf quan un grup va intentar que una botiga de menjar ràpid no baixes les persianes i el servei d´ordre de la manifestació es va llençar contra ells amb molta violència i fins i tot va arribar a agredir.

Comentaris

Molt bon rollo i...
05 oct 2003
hi havia molt bon rollo, gent de tot tipus i de totes les edats.
la gent que hi passava pel costat inclos somreia, ens recolzava. Molta paciència els conductors de via laietana...
les pintades i les pancartes molt currades. es veu el treball de l'organització (us felicitu us lo vau montar de puta mare!!!), i la resta dels assistents vam contribuir a que no es produisin aldarulls ni enfrontaments amb la policia.
també molt bé pel noi del megafon de devant del tot, que no va parar de cridar i animar en tota la mani. a la resta dels assistents els hi costava una mica el cridar i ficar-shi al paper...
pero tot plegat una mani de puta mare!!! esperem que serveixi d'algo!!
Re: Quina valoració feu de la mani d´ahir?
05 oct 2003
Modificat: 05:25:00
Alguna puntualizacion sobre el comentario de Enri, sobre el incidente negativo. Yo andaba por alli y lo que vi fue lo siguiente:
No se trataba de un lugar de comida rapida, sino de una tienda de informatica, donde dos personas que salieron de la mani entraron,supuestamente a astillarse algo. El segurata de la tienda, intento bajar la persiana automatica, cosa que un grupo de gente impidio a la fuerza, hasta permitir que los dos que se habian colado pudieran salir. Fue en ese momento que vino un monton de gente que sin saber muy bien que pasaba se liaron a patadas y golpes contra las puertas.
Gente que participaba de la organizacion se limito a impedir que la cosa degenerara en una bronca sin sentido. Yo no vi en ningun momento que nadie agrediera a nadie, mas alla de las palabras.
Viva la accion directa y la expropiacion,pero en cualquier caso me parece muy chungo aprovechar la cobertura de una mani, para dar(en beneficio propio individual) un palo en una tienda.Cada cosa en su momento.
Aparte de eso, creo que el resultado de la mani fue positivo, muy buena la organizacion y la gente que llevaba tiempo currandosela.
Los cientos de maderos que tenian la ciudad en estado de sitio, se quedaron con las ganas.

LA LUCHA CONTINUA......Y CONTINUARA.
Re: Quina valoració feu de la mani d´ahir?
05 oct 2003
Policia secreta dintre del Corte Inglés filmava tota la manifestació. Algú sap què fan amb aquestes imatges després ?
Re: Quina valoració feu de la mani d´ahir?
05 oct 2003
Jo també vull felicitar a l'assemblea d'okupes. Realment molt currada, hi havia molt bon rollo entre tothom i es cert aixo de la gent del carrer, a mi inclos em van aturar i preguntar com estava el tema dels dessallotjaments i semblava q despertavem certa simpatia. Aixo farà molt al dia que dessallotgin alguna kasa.Esperem que segeixi aquesta resistencia a Barcelona, si kuan dessalotjin la kasa de la muntanya, la Hamsa, L'atenu de kornella,les Naus...som la meitat q els d'ahir...el senyor Clos ho tindra molt xungo!
Re: Quina valoració feu de la mani d´ahir?
05 oct 2003
La mani estava currada i les accions la clavaven. Només vaig trobar a faltar... molta gent d'altres moviments socials de Barcelona! No dic que haguessin de fer campanya per la mani (tothom està fins el cul de feina) , però que ni tan sols la gent més activista s'hi passes em va sorprendre. No només perque estratègicament estem vivint un moment crucial, un punt d'inflexió que marcarà el futur de la okupació a Barcelona, o perque molta gent que no és 'okupa' utilitza esporàdicament els espais alliberats i sería normal implicar-se en la defensa del bé comú, sinó també perque semblava que últimament les dinàmiques a Barcelona tendien a ser més sinèrgiques i amb més visió de conjunt. El mateix és podria dir molts cops en el sentit contrari (vegis sinó la campanya contra la guerra) però ara crec que toca dir-ho en aquest sentit.
Re: Quina valoració feu de la mani d´ahir?
05 oct 2003
Ep!

La mani estava molt currada i les accions bastant guapes, la resposta de la gent molt bé.
Ara, em faig una pregunta, el moviment okupa és exclusivament anarquista? per que si no és així, no sé quina relació hi havia entre els presos anarquistes i una manfestació contra els desallotjaments. I en tot cas si es fa una defensa dels i les preses que se'n faci de tots i no només dels anarquistes. Vinga salut!!
Re: Quina valoració feu de la mani d´ahir?
06 oct 2003
Jo sóc un treballador, anarquista i okupa. Però trobe a faltar missatges com: "HIPOTECAS", "EURO Y EUROPA", "BAJOS SALARIOS, VIVIENDAS PARA RICOS", etc, etc, etc... perque al final sempre som els/les mateix*s a les manis.

Hem de fer que tothom entengui que no son manis de punkis anarquistes, sinó de gent que es nega a l'ESPECULACIÓ de la vivenda (entre altres coses).

Salút i anarquia.
Re: Quina valoració feu de la mani d´ahir?
06 oct 2003
La mani muy bien y las pintadas y pancartas tambien. Me falto mas musica y gente que no fuese okupa. Creo que estaria bien intentar transmitir el mensaje de que esto afecta a todas y no solo a los okupas. Asi tambien vendrian vecinas y el movimiento contra la especulacion se fortaleceria.
Re: Quina valoració feu de la mani d´ahir?
09 oct 2003
Jo no vaig poder anar a la mani per ke currava, però uns colegues del poble van baixar i em varen dir ke va estar de collons, estic d´acord amb el company ke ha dit ke s´hauria de defensar a tots/es els/les presos/es polítics/ques, siguin llibertaris/es, independentistes (tb hi ha llibertaris independentistes) desgraciadament, doncs la repressió sempre és una desgràcia i un drama, a casa nostra tenim presos/es polítics/ques d´ambdós ideologies, i el ke cal és unir esforços per treure´ls/les d´akest infern ke és la presó tots i totes les ke creiem en la llibertat i la justícia. Els okupes no són monocolors, hi ha també okupes independentistes o ke simpatitzen amb l´independentisme, només faltaria ke per ser okupa haguesis de complir uns rekisits ideològics o del tipus ke sigui, això és absurd i cap okupa t´ho diria. Però deixem-nos estar de polèmikes absurdes ke només fan ke separar-nos sense sentit, LLIBERTAT PRESOS I PRESES POL�TIQUES!!!!!!!!!
DEFENSEM ELS ESPAIS ALLIBERATS!!!!!!!!!!!!!!!
Països Catalans, 9 d´octubre del 2003
Sindicato Sindicat