Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme : laboral
ERC lamenta l’homenatge que la Cecot farà a Samaranch en el sopar de la Nit de l’Empresari a Terrassa.
03 oct 2003
ERC lamenta l’homenatge que la Cecot farà a Samaranch en el sopar de la Nit de l’Empresari.

Els regidors d'ERC rebutgen la invitació al sopar per mostrar el seu desacord amb l'homenatge.
La Cecot, en la Nit de l’Empresari d’avui divendres 3 d’octubre, ha decidit fer un homenatge a Antonio Samaranch, que comptarà, a més, amb la presència del ministre Montoro i del Conseller en Cap, Artur Mas.

Des d’ERC entenem que no hi ha cap motiu per homenatjar Samaranch; tot el contrari. Samaranch ha estat un personatge fosc i que va esdevenir poderós especialment durant el franquisme, al qual va donar suport.

D’altra banda, Samaranch, des del seu càrrec de President del COI, també ha estat una de les persones que més ha fet per impedir que les seleccions nacionals esportives catalanes puguin competir internacionalment.

La Cecot ja va invitar l’any passat el president del Govern Central, José Maria Aznar, la qual cosa ja va comportar la queixa d’ERC. La línia que està seguint actualment la Cecot és invitar personalitats que no s’han caracteritzat per la defensa de les necessitats i les demandes legítimes de l’empresariat català, sinó tot el contrari.

Els regidors d’ERC a l’Ajuntament de Terrassa no assistiran al Sopar de la Nit de l’Empresari per demostrar el seu desacord amb l’homenatge d’un home que ha treballat per evitar el desenvolupament nacional de Catalunya, tot i que lamenten no poder donar suport a l’empresariat terrassenc en la nit més important de l’any per a ells.

A més, ERC Terrassa demana que la Cecot canviï aquesta dinàmica i convidi personalitats que es destaquin pel suport a la petita i mitjana empresa catalana, en un moment que és especialment necessari aquest suport polític al teixit industrial català, quan des de Madrid no es donen les ajudes necessàries.

Rebut a la redacció de kaosenlared.net
ERC. Terrassa, 03 d’octubre de 2003
Mira també:
http://www.kaosenlared.net

Comentaris

Re: ERC lamenta l’homenatge que la Cecot farà a Samaranch en el sopar de la Nit de l’Empresari a Terrassa.
03 oct 2003
Nosaltres a més a més lamentem el mateix sopar.
L'any passat les forves de segiretat espanyoles van reprimir a membres del nostre col.lectiu (com a d'altres) mentra mejava el President del seu govern Aznar.
Mentres els mengen altres pasen gana.
El seu benefici és la nostra explotació.
Esto es lo que hay!!!
Re: ERC lamenta l’homenatge que la Cecot farà a Samaranch en el sopar de la Nit de l’Empresari a Terrassa.
03 oct 2003
Samaranch sigue negando los asesinatos de Franco. Sigue siendo el mismo fascista con intereses inmobiliarios en toda Barcelona. No en vano, Franco recompensó a su familia otorgándoles tierras en zonas no edificadas de Barcelona. Las barbaridades arquitectónicas y urbanísticas acometidas para embutir a la clase obrera en unas viviendas indignas, fueron un lucro enorme para Samaranch.
Sindicato Sindicat