Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: especulació i okupació
Cercavila a Sants contra l'especulació i els desallotjaments
30 set 2003
Més de 80 persones s'han mobilitzat pels barris de Sants, Hostafrancs i La Bordeta dins el context de la quinzena de lluita convocada arreu de Barcelona, i que va començar el 26 de setembre.
Més de 80 persones s'han mobilitzat pels barris de Sants, Hostafrancs i La Bordeta dins el context de la quinzena de lluita convocada arreu de Barcelona, i que va començar el 26 de setembre.
El cercavila ha començat a la plaça Màlaga, tot i la pluja, i ha servit per denunciar diferents casos especulatius dels nostres barris. La primera parada ha estat a les oficines de Finques Diana, situades a la plaça de Sants, que han estat totalment pintades i encartellades; aquesta immobiliària és la responsable del desnonament d'un bloc de pisos al carrer Jocs Florals, i ha denunciat dues famílies que s'han negat a marxar.
Després la gent ha continuat baixant pel carrer Olzinelles fins a la casa de La Torreta, desallotjada justament fa un any, i que avui dia continua tapiada i abandonada; també s'ha pintat la façana de la casa i la dels propietaris, situada al seu davant. La marxa s'ha desplaçat fins al bloc de pisos situat al carrer Almeria, que està protestant per la desaparició d'un passatge i la construcció d'un edifici enfront dels seus balcons; allà, dues activistes han penjat una pancarta d'una finestra amb el lema "ni màfies especulatives ni joc brut de l'Ajuntament".
També s'ha recordat el desallotjament del CS El Tajo, ara fa un mes, i finalment s'ha dirigit cap al Centre Social l'Hamsa, que té un judici per desnonament pel proper 18 de novembre. L'única nota tensa l'han posada les cinc furgonetes d'antiavalots de la Guàrdia Urbana, que s'han desplegat amenaçadorament al pas del cercavila, que s'ha desviat per evitar provocacions.L'acte s'ha desconvocat a la plaça de Sants
Sindicato Sindicat