Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: especulació i okupació
Nota informativa sobre el geriàtric del Parc de la Fonflorida
30 set 2003
NOTA INFORMATIVA SOBRE EL GERIÀTRIC DEL PARC DE LA FONTFLORIDA A LA PISTA DE JOCS DE NENS I JOVES
L’Ajuntament de Barcelona ha cedit a la Generalitat el terreny del Parc de Fontflorida on ara hi ha la pista de jocs per a nens i joves per construir-hi un geriàtric, per tant:

1) Desapareix la pista de jocs per a nens i joves, trencant així la paraula donada per l’anterior alcalde Pasqual Maragall.                                
2) Es construeix un edifici de tres plantes que no té en compte la normativa sobre alçades amb la consegüent afectació als edificis pròxims i deixant uns espais estrets susceptibles de convertir-se en llocs bruts i problemàtics.

3) Alguns veïns ja hem començat a efectuar gestions davant els responsables municipals, sense que de moment s’hagin atès els nostres suggeriments. Hem presentat un plec d'al·legacions i proposta de nova ubicació del geriàtric, on els nens i joves seguirien gaudint de la pista de jocs i cap veí es veuria perjudicat.

4) Estem d’acord a tenir un geriàtric i creiem que la seva construcció pot ser compatible perfectament amb el lloc on avui gaudeix la canalla. Ho demostrem amb la nostra proposta.

5) Si voleu que nens i joves segueixin gaudint de la pista de jocs, els veïns no es vegin perjudicats i puguem tots fruir del parc, feu-ho saber a l’alcalde a través de la web www.bcn.es o bé tramitant instàncies al districte.

Us convoquem el proper dissabte dia 4 d’octubre a les 17.00 hores a la pista de jocs, per tal de donar-vos tota la informació sobre el projecte municipal i de les al·legacions presentades.

¡AL PARC HI CABEM TOTS!
COMISIÓ DE VE�NS DE MINERIA-GRAN VIA-TRAJÀ-FONT FLORIDA
Més informació: Jaume Coy: coyllop ARROBA telefonica.net
i www.laburxa.org

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Sindicato Sindicat