Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
(KALEGORRIA) XARLO, DETINGUT PER GARZÓN!!!
29 set 2003
NOTA DE PREMSA DELS I LES TREBALLADORES DE KALEGORRIA
Amb motiu de la detenció del director de KALEGORRIA, Xarlo Etchezaharreta, els treballadors i treballadores de la revista
NOTA DE PREMSA DELS I LES TREBALLADORES DE KALEGORRIA

Amb motiu de la detenció del director de KALEGORRIA, Xarlo Etchezaharreta, els treballadors i treballadores de la revista

- Exigim la immediat llibertat dâen Xarlo i volem expressar tota la nostra solidaritat, tant amb ell com amb la seva família.

- La detenció de Xarlo, al fil de les primeres notícies i filtracions, cal situar-la a la campanya de detencions que lâEstat espanyol està escometent contra Udalbiltza. Els treballadors i treballadores de KALEGORRIA estem orgullosos de tota la tasca realitzada per Xarlo a Udalbiltza. Aquesta és la única institució nacional de Nafarroa Batua (Euskal Herria) i, per tant, és un instrument imprescindible per la construcció nacional.

- Expressem la nostra preocupació per la situació actual dâen Xarlo, detingut sota règim dâincomunicació, perquè estar incomunicat en mans de les forces de seguretat de lâEstat és, al País Basc, sinònim de tortura.

- Per acabar, volem tornar a denunciar un altre cop la postura de la Brunete mediàtica. âEl Mundoâ?, âEl Paísâ?, âLa Razónâ? i âEl Correo Españolâ?, entre dâaltres, han començat ja la clàssica criminalització mediàtica contra la nostra revista. A les darreres hores, han repetit insistentment que KALEGORRIA és la successora de la revista âArdi Beltzaâ?, a qui li imputen haver realitzat una âtasca de assenyalament i estigmatització permanent de objectius" per lâorganització armada ETA. Seâls âoblidaâ? que la Sala IV de lâAudiència Nacional va ensorrar tots aquests arguments, decretant lâarxiu de la causa contra la revista.

- Els treballadors i treballadores de KALEGORRIA, un cop més, hem près el compromís de seguir treballant durament a la revista, ja que és la decisió i el compromís més escaient que es pot prendre amb el nostre director, amb Xarlo. Amic, resisteix!

Estem amb tu.

Adierazpen askatasuna
Per la llibertat dâexpressió

Treballadores i treballadores de KALEGORRIA

Comentaris

suport desde Cybercomunismo
29 set 2003
A la web de www.cybercomunismo.org hem informat al forum sobre la detenció i atac al Kale Gorria. Estem a la espera de més informació a la mateixa web de www.kalegorria.net gracies.

http://es.groups.yahoo.com/group/cybercomunismo/
Re: (KALEGORRIA) XARLO, DETINGUT PER GARZÓN!!!
29 set 2003
Soy suscriptora de Kalegorria como lo fuí de Ardi Beltza(antes de que la cerraran )y desde València pido a todos que expresemos nuestra indignación por esta "caza de brujas"contra todos los medios de comunicación que no le gustan al PP¿ESTOS SON LOS DEMÓCRATAS?...que me manden a Garzón,porque me parecen unos NAZIS!
Re: (KALEGORRIA) XARLO, DETINGUT PER GARZÓN!!!
25 gen 2004
vull rebre la revista, com ho faig?
Sindicato Sindicat