Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Comentari :: xarxa i llibertat
Web de la Federation of American Scientist
29 set 2003
Web curiosa. No te la perdis.
No us perdeu d’entrar en aquesta pàgina: www.fas/irp/world/para/tl.htm.
Curiosa web aquesta. Dediqueu-li uns minuts. Val la pena. Si algú ens sap alguna cosa d’aquesta Federation of American Scientists que ho comenti.
Per cert, què deu tenir a veure la ciència amb tot aquesta paranoia de pàgina?.
Mira també:
http://www.fas/irp/world/para/tl.htm

Comentaris

Federacio de Cientifics Estadounidencs
29 set 2003
El link correcte per a la pagina es
www.fas.org
i l'adreca que hi ha posat el/la col.lega es http://www.fas.org/irp/index.html
La FAS es una especie d'ong que porta la tira d'anys fent pressio sobre el govern estadounidenc en tots aquells temes relacionats amb tecnologia i molt especialment armaments (tipus el moviment Plugwash i altres).
Tenen una posicio molt critica del govern estadounidenc especialment tota la politica de proliferacio armamentistica (escut antimissils) i, recentment, l'anomenada "guerra contra el terrorisme"
Hi ha una altre grup semblant que s'anomena Physicians for Human Rights ( http://www.phrusa.org/) que agrup professionals de la medicina i la salut movilitzats en el tema de drets humans. Es una pagina que val la pena visitar. Son els que van fer public que durant la campanya a Afganistan contra els Talibans, elements de l'Alianca del Nord havien comes crims de guerra (enterrar vius prop de 300 combatents enemics) amb el coneixement i el suposat acord de tropes estadounidences presents.
Jo no trobo que la pagina sigui cap paranoia. El que es una paranoia molt mes grossa es el que ens intenten amagar.
Re: Web de la Federation of American Scientist
29 set 2003
Si és així, com dius, rectifico el que he dit. Per això he demanat informació d’algú que sabes més coses sobre aquesta organització. Potser m’he deixat emportar per la sorpresa que una web dels EUA tingues catalogada la desapareguda Terra Lliure juntament amb organitzacions com Al Qaida. Tot plegat m’ha semblat una mica "estrany", però bé... m’ho miraré més detingudament abans d’opinar massa ràpid sobre el tema.
Gràcies per l’aclariment.
Una altra web interessant.
30 set 2003
Si t'interessa mirar altres organitzacions de tipus progressista als USA et pot interessar aquesta pagina
http://www.fair.org
es d'una organitzacio contra la manipulacio informativa, es bastant academica pero tenen coses molt bones. Val la pena. Respecte a la de physicians, home/dona jo la trobo interessant pero esta clar que no hi posaria la ma al foc que de pillats i pillades n'hi uns quants i unes quantes per la xarxa de xarxes...
Sindicato Sindicat