Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme : globalització neoliberal : altres temes
Primer a Castellar del Vallès, ara a l'Hospitalet de Llobregat...
28 set 2003
L'extrema dreta espanyolista s'esta movent, tot just abans de les eleccions, per generar la màxima tensió possible. No li fem el joc. Contra el feixisme i la repressió policial, movilització social als Paisos Catalans.

Més d'un centenar de persones s'han manifestat aquesta nit al barri de La Florida de l'Hospitalet en dos actes paral·lels. El primer, contra la inseguretat ciutadana, ha estat convocada per l'Assossiació de Veïns i el segon, contra la immigració, ha estat convocat pel grup ultradretà Democràcia Nacional.
La primera manifestació que s'ha celebrat avui contra la immigració i la delinqüència ha aplegat més d'un centenar de veïns i els comerciants del barri de La Florida de l'Hospitalet. Un grup d'uns 20 joves d'estètica "skin" s'han incorporat a la convocatòria i han increpat un immigrant. El grup organitzador ha expulsat els neofeixistes.

Un cop expulsats, aquests joves s'han adreçat a la confluència de Torrent Gornal amb el carrer de la Font, on estava convocada la segona marxa, de Democràcia Nacional, un grup d'extrema dreta, amb més d'un centenar d'assistents. Durant aquest mes s'han fet a la Florida dues manifestacions convocades per veïns i comerciants en protesta per l'increment dels delictes i la falta de dotació policial.

L'alcalde de l'Hospitalet, Celestino Corbacho, ha fet un crida als ciutadans perquè no es deixin endur pels "missatges neofeixistes que volen convocar una manifestació a la ciutat".

Comentaris

Re: Primer a Castellar del Vallès, ara a l'Hospitalet de Llobregat...
28 set 2003
Bones, sóc ciutadà de l'Hospitalet i m'agradaria saber alguna organització on s'aplegui tota la gent antifeixista de la ciutat per així posar-me en contacte per si s'ha de fer algo i a més, estar informat.
Vinga, salut! L'HOSPITALET ÉS ANTIFEIXISTA!
Re: Primer a Castellar del Vallès, ara a l'Hospitalet de Llobregat...
29 set 2003
Per quan l'il.legalització de les bandes feixistes i racistes i la penalització de comportaments anti-socials tipus skin, la clausura d'associacions franquistes com la que rep cada any subvencions públiques del govern del PP ???. Només pregunto.

Si als partits que es presenten a les eleccions els hi preocupa minimament el tema del feixisme i el racisme haurien de reivindicar-ne la il.legalització sense contemplacions. Crec que el moviment antifeixista que aquests dies sembla estar-se estructurant també hauria de recollir aquesta reivindicació, que no és nova, sino de l'època de la "transcició", i que va ser traïda pels "demócrates", "nacionalistes", "socialistes" i "comunistes" de llavors per a poder pactar amb el Règim.
Re: Primer a Castellar del Vallès, ara a l'Hospitalet de Llobregat...
29 set 2003
Sóc veí de l´Hospitalet y vaig assistir a la manifestació que es va dur a terme el passat divendres. El primer que vuí dir es que ni es va fer fora a cap persona de la manifestació, ni es va increpar a cap inmigrant , ja que aquest va ser aquest qui va carregar contra els veïns increpant-los pel fet de haver convocat una manifestació contra la inseguretat ciutadana/contra inmigració. I respecte al que dieu de la represió policial... tan sols a un hipocrita d´esquerres se li ocórre dir tal imbecilitat quan es aquesta gent ("antifeixistes") qui te tota la llei al seu favor per fer manifestacions, concentracions o qualsevol acte que tingui com a objectiu la lluita contra el "feixisme". Mentres que als grups de "extremadreta" li son prohibits tota mena de exhibicions de la seva ideologia de forma legal per ser anticonstitucional y antidemocràtic, això se entén? on es la seva llibertat de expressió? on es seva la democràcia? sembla que tan sols uns quants poden gaudir d´aquesta. I respete a les subvencions, em sembla patètic que s´esmenti això per part d´un antifeixista quan hi ha partits y organitzacions d´aquesta índole, com els comunistes, els quals si seguim aquesta mateixa línia deurian ser igualment il-legalitzats. Però es clar,la gent sembla que s´oblida, o no vol recordar les seves boniques matançes al llarg de l´història (més de 100 milions de morts).
Re: Primer a Castellar del Vallès, ara a l'Hospitalet de Llobregat...
29 set 2003
Ogmios, si es cierto que vives en l'Hospitalet, demuestras que eres imbécil por los cuatro costados. Uno: vives en un barrio de clase obrera (no hay nada más tonto que un currela de derechas, encima de cornudo apaleado), dos: tu también fuiste inmigrante, tres: la extrema derecha tuvo cuarenta años en este pais para defender la libertad de expresión, y cuatro: tu conocimiento sobre historia y muertos, a parte de resultar inútil, es una patraña infumable.
Estem parlant de convivencia, no de ideologies
27 oct 2003
¿Perque cada vegada que surt el tema de la inimigració surten sempre las mateixes postures enfrontades?
El problema no son els inmigrants. De fet, tots ho som d'inmigrants. Fins i tot Beckam. El problema es que en aquest pais els rics cada vegada son més rics i els pobres simplement cada vegada som MÉS.
Així que confiteu-vos las vostres patétiques ideologies de dretes i esquerres i penseu sense necesitat de coartades ideológiques del segle passat.
Els inmigrants son ciutadans. I per tant s'els ha de veure individualment, no com a col.lectiu. I si un "inmigrant" infringeix las normes de convivencia doncs que sigui sotmés a la justicia com qualsevol altre ciutadà. Sense condenes previes i sense paternalismes estúpids.
La llei i el dret és un per tothom. O almenys així hauria de ser.
Per cert, si a algú li molesta veure tants nouvinguts a Hospi, que demani explicacions a las diferentas administracions per las seves polítiques d'habitatge que han fet fora de la nostra ciutat a dues generacions de joves.
Salu2
P.D: Jo soc d'Hospi, de pare aragonés, mare vallisoletana i nascut a l'Alemanya. Soc un inmigrant. Vic a l'Hospi desde que tenia 9 messos. I em tocan tant els collons els borratxos de cap de setmana 8sigui quina sigui la seva nacionalitat)com els pallassos neo-fatxes que venen de fora a montar minimanis per sortir a la foto.
Sindicat Terrassa