Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme
4.000 persones a la manifestació antifeixista a Castellar
28 set 2003
Castellar antifeixista
AGÈNCIES Castellar del Vallès. -- Unes 4.000 persones, segons xifres de l'organització i de la policia local, han participat en la manifestació contra el feixisme que ha tingut lloc a Castellar del Vallès, i que s'ha desenvolupat en un ambient cívic, festiu i sense incidents.

La protesta, convocada per la plataforma ciutadana Castellar contra el feixisme, ha reunit al migdia a la plaça Major de la localitat milers de persones de totes les edats, que han mostrat el seu rebuig pels incidents que hi va haver amb grups de caps rapats al poble durant l'11 de setembre i la festa major de la població.

Una pancarta amb el lema Contra les agressions feixistes, prou d'impunitat ha encapçalat la manifestació, que ha transcorregut durant una hora pels carrers de Castellar, fins a tornar finalment a la plaça Major, on s'ha llegit un manifest.

Durant tot el trajecte, que ha transcorregut en un ambient reivindicatiu i pacífic, els manifestants han aplaudit i cridat consignes com Nazis no i Castellar antifeixista, i en nombroses ocasions els participants han parat la marxa per seure a terra.

Els portaveus de la plataforma s'han mostrat molt satisfets amb la resposta dels ciutadans, ja que no només han aconseguit reunir en un mateix acte nens, joves, adults i jubilats, sinó també persones de diferents municipis veïns, com Sabadell i Sentmenat.

Comentaris

Re: 4.000 persones a la manifestació antifeixista a Castellar
28 set 2003
Només hi ha hagut un incident: Al passeig Tolrà, un Patrol de la Guardia Civil ha aparcat sobre la vorera (llàstima que no se l'hagi endut la grua...)i els dos picolos estaven fora el cotxe amb un cert aire xulo piscines.
La gent, senzillament, els ha ignorat, i la Bouis s'ha quedat sense el titular que volia....
Re: 4.000 persones a la manifestació antifeixista a Castellar
28 set 2003
Estaven apatrullando la ciudad... com el Torrente!! Solidaritat antifeixista amb Castellar del Vallès i on calgui!!
Sindicat Terrassa