Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme
Acció feixista al tren dels FGC esporenats per segurates
27 set 2003
Dissabte a la 1:00 un grup de 12 esquinets (adolescents amb una fatxa que fa pena) han començat a fer merder a l'estació de plaça Catalunya. Els segurates, en minoria, els han humiliat una mica però això ha estat pitjor generant una elevada crispació sobre els esquinets, que ha durat ben bé mitja hora. Amb el balanç de un parell de persones innocents (una d'elles immigrant) agredides per aquests bretols.
La noticia la publico ara, perquè m'ho han explicat aquesta tarda una persona que ha estat testimoni directe d'aquests fets. Ho sento que sigui en segona persona.
Un grup de 12 joves van estar tirant ampolles de vidre i revistes gratuïtes pel terra a la plaça catalunya (estació dels ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya). Un grup de 5 segurates dels FGC han anat allà i els han exigit que ho endrecessin. La major part dels joves estava esporuguit per la presència d'agents de l'ordre (encara que ordre privat) i han accedit a netejar el merder que havien fet. Algun dels joves no estaven d'acord a aquesta humiliació i han plantat cara als segurates. En mig d'aquesta primera tensió un viatger ha esponerat als segurates a renyar als joves per el que havien fet i un dels joves ha agredit a aquest viatjer.
Després els joves han pujat al tren que ha arrancat. Els segurates els anaven seguint i això ha provocat que aquests joves juguessin a fugir dels segurates canviant de vagó a les estacions.
A l'estació de Sarrià la tensió havia crescut i els joves han agredit fortament un viatger: segurament per motius racistes doncs el viatger era d'aspecte marroquí. Els segurates han aturat l'agressió amb les seves porres però no s'han vist amb cor de protegir la víctima i l'han acompanyat a fora de l'estació de Sarrià per a protegir-lo. Mentrestant els segurates es dedicaven a impedir que altres viatgers plantessin cara al grup d'esquinets.
Despres de mitja hora de corregudes i violència feixista han aparegut un grup de policies (molts passatgers es temien el pitjor després del que va passar a Castellar) però el conductor va bloquejar les portes de tots els vagons de manera que nomès al vagó on estaven els esquinets es podien obrir les portes. El tren ha marxat deixant els esquinets a l'estació amb els policies.
Ara mateix acavo d'escoltar a les noticies de Com Radio que la policia ha detingut a 9 esquinets. La noticia deia que els havien detingut a l'estació de plaça Catalunya, i per tant, o bé la tornen a cagar els mitjans (encara que al menys ho diuen), o bé els esquinets van tornar a plaça catalunya fent merder (poc probable). Una altra possibilitat seria que un altre grup d'esquinets va ser detingut (també probable però esperem que no sigui).

Gràcies per escoltar-me
Miquel

Comentaris

aquests no deien estar contra la delinquencia?
27 set 2003
Aquests no deien estar contra la delinquencia? Doncs sort que aquests fatxes ens han de protegir dels delinquents, pq si un dia els agafem de males... SI SI!! aquells garrulets que parlen d'inmigrants quan ells ni tan sols parlen català, que critiquen les drogues quan s'estan unint amb pastilleros!! No serà que mai s'ha detingut cap fatxa per trafic de drogues o pegar la seva dona. Inutils ells? NOOOO!! Serveixen per garantir la seguretat dels ciutadans, i tots sabem que la policia es bona... La feina ideal per ells: Calla, obeeix i creu-te lo que et diguin. Perque tots sabem que això dels estudis no s'els dona massa bé!!
Re: Acció feixista al tren dels FGC esporenats per segurates
28 set 2003
jjjjjjajajajajajajajajjajaja aquells garrulets que parlen d'inmigrants quan ells ni parlen català.jjjajajajajajajajajajajjaja.
que pasa con los garrulos que no hablan catalan que son peores que tu , que una cosa es ser fascista y otra es no hablar catalan eh.
prefiero un garrulo que hable castellano.Que un fill de la burguesia catalana.
Re: Acció feixista al tren dels FGC esporenats per segurates
28 set 2003
Martinenco tú estas flipant!! Aquesta parida que escrius a que respón!? Ostia amb la gent que corre per aquí. Un garrulo és un garrulo, sempre i a tot arreu.
Re: Acció feixista al tren dels FGC esporenats per segurates
28 set 2003
QUE ES PARA TI UN GARRULO?
desde los barrios de pasta nos llaman garrulos.
Soy de la verneda,sant marti de provençals,segun mucha gente que vive en otros barrios somos un@s garrul@s,por como somos o por como hablamos.
No hablamos catalan (algun@s si)porque nuestras familias son castellano-parlantes y una cosa esta clara ni tod@s l@s catalanes son buena gente ni tod@s l@s de fuera son fachas.
Para vosotr@s l@s separatas tod@ el que no hable catalan es un facha españolista.
pero perdonar que os diga una cosa quien mas daño a hecho a catalunya ha sido la generalitat,erc,etc(que hicieron todo lo posible para que continuase todo igual y que no se conviase nada) y tod@s esos burgueses y pequeño burgueses que en la guerra disparaban a l@s obreros.
hasta los huevos de fills de la burguesia,seguid estudiando que algun dia vuestro papa os enchufara en su empresa o en la de un amigo.
a mi ni catalunya ni espanya me han dado nada todo o lo consigo yo o l@s que me quieren.
asi que no debo nada a nadie fuera todos los nacionalismos tanto catalan como español.
salud y aclararme que es ser un garrulo.
Re: Acció feixista al tren dels FGC esporenats per segurates
28 set 2003
Els de la burgesia catalana no parlen espanyol???? Des de quan??? Lluis Companys (Erc)disparava als obrers durant la guerra?? I el nacionalisme espanyol,allavorans,que feia?? Alliberar-nos de la generalitat? I jo que coi sóc,burgés,pijo o petitburgés, si em dóna la gana d´espressar-me en català??

La Verneda, barri obrer i antifeixista. Fora nazi-garrulos. Cap vot obrer per al P.P. No hi ha garrulo més subnormal que un que voti a les dretes. Putos Patrons!
Re: Acció feixista al tren dels FGC esporenats per segurates
28 set 2003
Tota aquesta història dels garrulos es qüestió teva, aqui ningú ha dit que siguin de La Verneda ni de Sant Martí de Provençals ni cap parida més. Una altre cosa és que potser tens ganes de enmerdar Indymedia o que tinguis algun trauma personal; no se que és pitjor, inventar-te tot aixó o que realment t'ho creguis. Hi ha moltíssima classe mitja castellanoparlant i que es "separata" com tú dius. I també hi ha molts catalanoparlants que son classe obrera i també som separates. Aixó ho sap qualsevol, només hi ha que sortir al carrer o, si és el teu cas, fora del teu barri. A mi tant em fa si parles català o castellà pero el que sí m'importa és que hi hagin individus amb tanta hostilitat contra la gent amb la que conviu. Deu ser molt dur viure amb tant de ressentiment i tanta merda dins teu. Tot aixó que has escrit son gilipolleces, sense importancia, pero és trist que gent que viu aquí mostri tant d'odi per la gent amb la que conviu. Escrius molta merda contra els perversos "fills de la burgesia" i altres flipants parides, per catalans, pero després dius que no ets nacionalista. Per no ser-ho has escrit el que qualsevol nacionalista espanyol hauría escrit. Preguntes que és un garrulo; ja t'ho he respost, un garrulo és un garrulo a tot arreu. Es evident.
Re: Acció feixista al tren dels FGC esporenats per segurates
28 set 2003
a ver ERC nunca quiso acabar con las clases sociales queria una republica catalana de la cual yo me rio jajajaja todo lo que no sea acabar con el trabajo o con las diferentes clases sociales es que ni lo considero izquierda si no izquiersosos.
Yo respeto como quieras hablar pero hay una parte de los catalanistas que no respetan a los castellano-parlantes,llamandonos españolistas. no entienden que me cago igual en el nacionalismo catalan que en el nacionalismo español,es lo mismo pero con otros dueños.
recordemos que tanto la generalitat como la republica quitaron las armas a l@s obrer@s el 1937,ERC en que bando estaba,no me jodas si esta claro.
Que nada que tod@s l@s politicos son IGUALES y los acomodados y acomodadas tanto catalanes como españoles se ayudan entre ell@s para no perder sus privilegios.
quien acabo con las milicias y impuso el ejercito popular,quien acabo con las patrullas ciudadanas y impuso una policia,quien se lio a tiros para ROBAR telefonica a l@s trabajador@s,no eran españoles eh eran de aki.
ah tu sabras lo que eres yo no lo se,yo se lo que soy yo.No se es burgues ,ni pijo ni pequeño burgues por hablar catalan no des a entender cosas que yo no he dicho eh.
lo de nazis-garrulos esta guay pero tambien fuera nazis,burgueses y jilipollas catalanes que tambien los hay eh.
Que es ser un garrulo?-definidmelo porfavor,al igual no tenemos la misma idea sobre la descripcion de garrulo.
Yo me he mosqueado porque a mi me han dicho garrulo y no soy ni nazi,ni españolista ni izquierdoso y de la forma que lo ha dicho el otro me ha jodido-aquells garrulets que parlen d'inmigrants quan ells ni parlen català.
Quan ells ni parlan català (hablo y hablare como me de la gana)pique habla catalan eh y pujos y el mas y el carod y son unos actores de este teatro increibles.
y no hablemos de super catalanes que cuando empezo la guerra se cagaron y se fueron al extrangero para luego volver (Ya soc aki).
venga ya joder que somos majorcitos eh
salud el pueblo unido funciona sin partidos
Re: Acció feixista al tren dels FGC esporenats per segurates
28 set 2003
a ver ERC nunca quiso acabar con las clases sociales queria una republica catalana de la cual yo me rio jajajaja todo lo que no sea acabar con el trabajo o con las diferentes clases sociales es que ni lo considero izquierda si no izquiersosos.
Yo respeto como quieras hablar pero hay una parte de los catalanistas que no respetan a los castellano-parlantes,llamandonos españolistas. no entienden que me cago igual en el nacionalismo catalan que en el nacionalismo español,es lo mismo pero con otros dueños.
recordemos que tanto la generalitat como la republica quitaron las armas a l@s obrer@s el 1937,ERC en que bando estaba,no me jodas si esta claro.
Que nada que tod@s l@s politicos son IGUALES y los acomodados y acomodadas tanto catalanes como españoles se ayudan entre ell@s para no perder sus privilegios.
quien acabo con las milicias y impuso el ejercito popular,quien acabo con las patrullas ciudadanas y impuso una policia,quien se lio a tiros para ROBAR telefonica a l@s trabajador@s,no eran españoles eh eran de aki.
ah tu sabras lo que eres yo no lo se,yo se lo que soy yo.No se es burgues ,ni pijo ni pequeño burgues por hablar catalan no des a entender cosas que yo no he dicho eh.
lo de nazis-garrulos esta guay pero tambien fuera nazis,burgueses y jilipollas catalanes que tambien los hay eh.
Que es ser un garrulo?-definidmelo porfavor,al igual no tenemos la misma idea sobre la descripcion de garrulo.
Yo me he mosqueado porque a mi me han dicho garrulo y no soy ni nazi,ni españolista ni izquierdoso y de la forma que lo ha dicho el otro me ha jodido-aquells garrulets que parlen d'inmigrants quan ells ni parlen català.
Quan ells ni parlan català (hablo y hablare como me de la gana)pique habla catalan eh y pujos y el mas y el carod y son unos actores de este teatro increibles.
y no hablemos de super catalanes que cuando empezo la guerra se cagaron y se fueron al extrangero para luego volver (Ya soc aki).
venga ya joder que somos majorcitos eh
salud el pueblo unido funciona sin partidos
Re: Acció feixista al tren dels FGC esporenats per segurates
28 set 2003
bien...martinenc. Primer,erc va estar en el mateix govern que la cnt,i la resta de partits esquerranosos. Recorda que Federica Montseny va ser la primera dona ministra a tot Europa i que al Comitè de milícies antifeixistes, a nivell de Catalunya, manaven els anarquistes. I que el Companys,com tants d´altres,va ser detingut per la gestapo alemanya i afussellat a Montjuïch per l´exèrcit espanyol.Els que es van exiliar després de la derrota del 39, no eren uns cagats, simplement van pirar perque sinó la seva vida corria perill. La guerra civil la vam perdre tots i encara avui es paguen les conseqüències.

Una altra cosa,sobre el tema del nacionalisme: també hi han garrulos que parlen català. T´ha fotut lo de "garrulets que parlen d´inmigrants quan ells no parlen ni català?? Quien se pica, ajos come. A mi em sembla fastigós que algú.na digui "hay que controlar la inmigración", i li diguis, bueno...si tu parles castellà...i et respongui "yo no soy inmigrante porque esto es España".I més fastigós encara que et digui que ell no és nacionalista espanyol ni català.

Tens raó:el poble unit funciona sense partits
Re: Acció feixista al tren dels FGC esporenats per segurates
28 set 2003
A Martinenc:

No has interpretat bé el meu missatge: La intenció era mostrar les contadiccions d'uns desgraciats que volen fotre fora els inmigrants quan els seus avis van néixer a andalusia (per tan, son nets o fills d'inmigrants també) i no crec k a les seves manis a l'hospitalet demanin que els seus propis avis siguin expulsats d'allà. (que consti que ningu aqui ha parlat de faltar al respecte ni expulsar als "garrulos" ni als andalusos ni als magribins ni a ningu!! sinó el contrari!! tothom es benvingut a Catalunya) Una altre contradicció es el tema de les drogues: s'oposen a elles però detenen a molts caps ultres per trafic de drogues. Mes contradiccions: fan una manifestacio contra la delinquencia quan ells son els primers delinquents (mirar el tema que obre aquest debat).

I respecte lo de garrulos, diriem que no es tot santmartinenc ni tot castellanoparlant, sinó akell que té unes caracteristiques concretes: Roba lonsdale, pittbull, adidas,selecció espanyola, pentinat de cendrer al cap o barretina rapada, que tenen la paraula festa al cap tot el dia, pastilleros, superficials en les seves relacions, que es creuen tot lo que diu la premsa...I que van de fatxillos però que no tenen cap mena de formació politica ni tampoc acudeixen a actes feixistes!! Si realment et consideres un garrulo, no sé que cony estas fent en un mitjà alternatiu com akest!!
Re: Acció feixista al tren dels FGC esporenats per segurates
28 set 2003
Per cert... aquests nazis que obrien el debat, han estat detinguts aquest matí a l'estació dels ferrocarrils de sarrià (eren 9) Ho he sentit a Catalunya informació!!
Re: Acció feixista al tren dels FGC esporenats per segurates
28 set 2003
no defiendo a la cnt lo primero.
lo segundo tenemos diferente descripcion de garrulo.ya decia al principio que me dijerais lo que teniais como garrulo.
aki garrulo viene de gitano,payo que le gusta el flamenco y todo eso,es de la calle,cordon de oro, y hechao palante.
Lo que vosotros decis garrulo aki es un tipico makinero españolista que es diferente.
no tengo nada ni contra catalunya (soy catalan) ni contra los diferentes pueblos de la peninsula,si contra la mentalidad españolista.
mi abuelo andaluz nunca dijo que era español.
mi abuela de avila ella es castellana.
hay que diferenciar.
sobre el tema del 37 no creo que hayan dudas ya que el gobierno catalan traiciona a la clase obrera (que decir del PSUC y todos los demas)es un gran circo que aun continua.
me cago tanto en el nacionalismo catalan
como en el español
ya que los dos me joden.
hay que diferenciar entre la cultura popular y los nacionalismos absurdos que la burguesia saca de esa cultura popular.
el pueblo unido funciona sin partidos
Re: Acció feixista al tren dels FGC esporenats per segurates
28 set 2003
aclarar lo de ERC mientras la CNT y el POUM defendian el fin de las clases sociales ERC queria volver a la republica pero con la independencia eh.y recordemos que con la republica tampoco se vivia bien eh
mientras existan patrones no se vivira bien
Re: Acció feixista al tren dels FGC esporenats per segurates
28 set 2003
aclarar lo de ERC mientras la CNT y el POUM defendian el fin de las clases sociales ERC queria volver a la republica pero con la independencia eh.y recordemos que con la republica tampoco se vivia bien eh
mientras existan patrones no se vivira bien
Re: Acció feixista al tren dels FGC esporenats per segurates
28 set 2003
Molt bé martinenc, ara dius que cal diferenciar. Doncs haver-ho fet tú abans, ja que ningú ha dit res del que t'has queixat. Tens un munt de prejudicis que t'impideixen fins i tot entendre el que llegeixes. Tot aixó dels garrulos i el castellà t'ho has imaginat tú. Pero si tant t'ha esverat pensar que els garrulos són només castellanoparlants, doncs és problema teu. Tu sabrás. Per cert, sobre el tema del 37 no hi ha dubte que ERC va fer front tant o més que la CNT al feixisme. No només va morir Companys sino centenars de milers d'altres als que tú, en la teva ignorància, menysprees. Pero el millor de tot és que la majoría de militants de la CNT votaven Companys, i és que només així va ser possible que ERC guanyès les eleccions amb majoría absoluta. Companys era advocat laboralista, i era proper a l'anarquisme. Pero com era català per tú, que ets tan guai, no t'agrada. ERC guanyava amb majoría absoluta les eleccions perque votava tothom, perque llavors els anarquistes no eren ni tan sectaris ni tan il.luminats com els que diuen ser anarquistes. Pero el millor de tot es que si mesurem per la repressió feixista després de la guerra, a la dictadura, els independentistes van patir tant com tota la resta. Que trist és la teva ignorància i els teus prejudicis. Només així s'enten que puguis escriure tot aixó. Per cert, els meus avis eren d'Almeria, i jo sóc català. La veritat és que em fa l'efecte que, per sobre de tot, ets nomès un pallo acomplexat (tema garrulo) i farcit de prejudicis (tema catalpa).
Re: Acció feixista al tren dels FGC esporenats per segurates
28 set 2003
vuelvete a leer poco a poco lo que he escrito sant andrenenc.y no te ciegues tanto en la independencia y en tu nacionalismo.
TODOS LOS POLITICOS SON IGUALES,LOS CATALANES NO SON MEJORES A VER SI TE ENTRA EN LA CABEZA.
Re: Acció feixista al tren dels FGC esporenats per segurates
28 set 2003
Anem a veure, amb la teva frase "LOS CATALANES NO SON MEJORES A VER SI TE ENTRA EN LA CABEZA." Me la rellegeixo i em sembla una imbecilitat. demostres el que acabo d'escriure. Ningú ha escrit res semblant, ni explícita ni implícitament. No crec que ningú ho pensi, per començar jo mateix. D'on ho has tret? Ja t'ho he dit, tú sabràs!!

Aixó és és un problema teu.

Per cert, que tens a dir respecte a Companys? Et sembla que la CNT era reformista, etc, etc i etc per que Companys fos advocat laboralista, especialitzat en defensar els drets dels treballadors i proper a l'anarquisme?

El cec ets tú, que t'inventes coses i ataques a la gent que conviu amb tú i que, en principi, està disposada a treballar amb tú per aconseguir una societat on les persones visquem el més lliures possible.

Es cap problema per tú aixó?
Re: Acció feixista al tren dels FGC esporenats per segurates
29 set 2003
visca els garrulos y visca jo.un garrulo dl xino dsd los alpes os saluda,salut i anarquia . prefiero ser garrulo que un enterao .
Re: Acció feixista al tren dels FGC esporenats per segurates
29 set 2003
saludos kuvo desde la verneda.
mira sant andrenuenc no se que edad tienes pero pareces un niñato.NO COJAS SOLO EL CACHO DE FRASE QUE TE CONVIENE PARA CRITICAR.
-TODOS LOS POLITICOS SON IGUALES,LOS CATALANES NO SON MEJORES A VER SI TE ENTRA EN LA CABEZA.
NO ES LO MISMO QUE:
-"LOS CATALANES NO SON MEJORES A VER SI TE ENTRA EN LA CABEZA"
para decir tonterias te callas.
vaya tela .
eres tan cerrado como los nacionalistas españoles nen.
una y otra vez otro mundo es la anarquia
el pueblo unido funciona SIN PARTIDOS (ni catalanes ni españoles )
salud
Re: Acció feixista al tren dels FGC esporenats per segurates
29 set 2003
Tancat ets tú, em sap greu, que, desprès de convertir un parell de comentaris sobre els rapadets del primer i del segon post en un trauma teu sobre els garrulos, has començat a desbarrar sobre els catalans, La Verneda i Lluis Companys.

Al primer post algú ha comentat que es patètic que els rapadets odiin els immigrants, quan molt probablement són fills o parents d'immigrants com tants de nosaltres. A continuació, al segon post, algú altre ha afegit que aixó és encara més patètic perque aquests rapadets intenten justificar sovint la seva estupidessa dient que, per exemple, els immigrants no parlen espanyol, quan tothom sap que ni parlen ni volen sentir a parlar en català. Es a dir, per si no ha quedat clar, que aquests rapadets rebutgen el català pero són tan imbecils que després es queixen de que els immigrants no parlin castellà.

No se com ho veus, pero és veritat. Agredir a una persona que acaba d'arribar del Pakistan o del Senegal amb l'excusa de que no parla bé el castellà fa molt de fàstic. Pero aixó es fa encara pitjor quan aquesta gent ni parlen català ni el volen parlar.

Sobre aquest comentari t'has montat una pel.lícula tú sól, cada vegada que has intentat justificar-te només has aconseguit mostrar que no teníes cap justificació.

Sobre els polítics i els partits dir-te que tots tenen molts defectes, pero que no tots son iguals. Que no estàs d'acord. Doncs vale. I que consti que ni ara he escrit ni abans he escrit "polítics catalans", només he escrit polítics. Aixó de "catalans" t'ho has imaginat tú. Rellegeix-t'ho si cal...

Encara que tinc tot el dret de pensar, si vull, que alguns ho poden ser. Sobretot respecte a Aznar, Rajoy o Zapatero, ¿no t'ho sembla?

Ah, m'oblidava, que et sembla que Companys fos un advocat laboralista proper a l'anarquisme? Encara no m'ho has dit... encara que potser no cal que em responguis.
Sindicat Terrassa