Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: globalització neoliberal
Las banderas
27 set 2003
A esos que no dirigen el mundo pero rigen las conciencias...
A esos que lo dirigen y pregonan que todo es lo mismo; que ya sólo “hay� personas; que lo mismo es el blanco que el negro, el heterosexual que el homosexual, la mujer que el hombre, el niño que el adulto, el del norte que el del sur, el culto que el inculto, el inteligente que el necio... les preguntamos: entonces ¿qué significa ser de un club o de un partido o de una idea o de un pueblo? ¿qué pintan a estas alturas las banderas?

Lo que ocurre es que esos que van por ahí hablando así, campeones de la globalización, son los mismos que se abren de piernas al imperio... Peste de tíos y de tías

Comentaris

Re: Las banderas
27 set 2003
Sastamente...
Mierda para todas las etiquetas
A palo Seko
Los pobres no tienen patria
Los Muertos de Cristo
Re: Las banderas
27 set 2003
Es veritat que només hi han persones, pero hi ha una gran diversitat de persones. Hi han col.lectius per persones, col.lextius de persones que és barrejen i que són dins altres col.lectius . La qüestió és que la diversitat, la diferència, no sigui motiu de discriminació sino motiu de respecte mutu. Alguns diuen que la igualtat és la resposta, per exemple que tots parlem en espanyol, pero la resposta és el respecte. Que tothom sigui el que desitji i el que se senti, sent respectat pels altres i respectant els altres. A tothom excepte qui vol imposar-se, encara que sigui amb el pretexte d'"aquesta" igualtat mal entesa.
Re: Las banderas
27 set 2003
Exacte, RESPECTE!
A la merda les banderes, a la merda el que ens intenta uniformitzar, el que ens intenta minimitzar sota uns mateixos patrons. Perquè és la consciència de la diferència el que ens permet respectar-nos
Re: Las banderas
28 set 2003
Exacte. Llibertat pels pobles, per les persones i respecte a les cultures minoritàries (incloent les llengües eh!). Llavors, no caldran les banderes.
Re: Las banderas
28 set 2003
ni española ni europea...

Visca la Senyera!!!
Re: Las banderas
28 set 2003
Sóc d'una tribu? No em facis riure. Som una societat plural i dinàmica, on els catalans em d'acollir els que venen per construir plegats el nostre pais.
Re: Las banderas
28 set 2003
Si però els d'aquesta tribu, son una endogàmia, un cercle tancat que no s'obre ni s'obrirà mai mentalment a rès que no els hi estigui pre-escrit. Diuen llibertat pels pobles. No diuen: llibertat per les classes oprimides, que és la primera de les llibertats. No, ells "dale que te pego" amb el seu rollo de bandera, himne, i frontera mental.
Re: Las banderas
28 set 2003
passo d´obrir-me al feixisme espanyol.

Visca la senyera i visca la revolució social i visca les classes i els pobles oprimits
Re: Las banderas
28 set 2003
A sóc d'una tribu: d'acord amb tú. Pero m'estimo més l'estelada
Re: Las banderas
28 set 2003
"Diuen llibertat pels pobles. No diuen: llibertat per les classes oprimides, que és la primera de les llibertats. No, ells "dale que te pego" amb el seu rollo de bandera, himne, i frontera mental."

A qualsevol web de l´esquerra independentista (maulets, endavant, cup, mdt, psan...) es pot comprovar, com els d´aquesta tribu no diem "llibertat per les classes oprimides". Aquest tipus de pensament és propi de cervells excloent i tancats. Si t´organitzes a nivell dels Països Catalans, com fan aquestes organitzacions, et posen l´etiqueta de que no lluites per les classes populars. En canvi, si ho estàs a nivell de l´estat espanyol (IU, CNT), és diferent oi? És a dir, lluitar pel dret d´autodeterminació, per les llibertats col.lectives, o per la supervivència d´una cultura, és oposat a lluitar pels drets individuals. M´ho pots explicar millor? Com etiquetes a la gent d´aquesta manera?
Sindicato Sindicat