Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: xarxa i llibertat
Kazaa demanda per sorpresa les companyies discogràfiques
27 set 2003
Kazaa demanda per sorpresa les companyies discogràfiques

La companyia propietària de Kazaa, la xarxa d’intercanvi lliure d’arxius més ‘perseguida’ per les grans companyies discogràfiques des de la desaparició de Napster, ha fet aquesta setmana una maniobra inesperada en la lluita legal de les discogràfiques contra les xarxes P2P. Habitualment, les discogràfiques presenten demandes legals, adduint que lluiten contra la pirateria musical. Però Kazaa va interposar dilluns una demanda federal contra les companyies, amb l’argument que feien servir versions no autoritzades del seu programa Kazaa file per espiar els usuaris. La demanda, feta per Sharman Networks, crida contra l’ús fraudulent del programari de Kazaa, segons que ha dit la CNN.
De moment les discogràfiques nord-americanes Universal Music Group i Warner Music Group, que aquest mes han presentat 261 demandes denunciant la distribució il·legal de centenars d’arxius musicals per internet, no han fet cap comentari. El seguiment dels usuaris, argumenta Kazaa, ha estat possible per un ús fraudulent de la seva llicència.
Mira també:
http://vilaweb.com/

Comentaris

super!!!
27 set 2003
les llicencies d software lliure son per algo!!!
Re: Kazaa demanda per sorpresa les companyies discogràfiques
27 set 2003
EL QUE CALDRIA ÃS QUE ES GASTÃSSIN LA ELS DINERS D'ADVOCATS EN LLICÃNCIES DE VIVENDES PER TOTHOM I DESPRÃS JA PARLARÃ?EM DE MUSIQUETES...
Sindicat